Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόκοβιτς: «Ήμουν εκτός κλίματος»

Τζόκοβιτς: «Ήμουν εκτός κλίματος»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχάρη αρχικά τον Ταμπίλο για τη νίκη του και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι το χτύπημα στο κεφάλι από το μπουκάλι δυο μέρες πριν μπορεί να τον επηρέασε.

Μόλις σε 67 λεπτά ο Χιλιανός (νο 32 στον κόσμο) κατάφερε να νικήσει με 2-0 σετ (6-2, 6-3) τον Νόβακ Τζόκοβιτς, νο1 στον κόσμο και κάτοχο 6 τίτλων στο Masters της «αιώνιας» πόλης, και με άκρως εμφατικό τρόπο να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στους «16» του τουρνουά 1000 της ATP!

Ο Σέρβος μετά τον αγώνα έβγαλε ο καπέλο στον αντίπαλό του στις καθιερωμένες δηλώσεις που έκανε.

«Το πρώτο που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης με υψηλής ποιότητας παιχνίδι. Έκανε σπουδαίο ματς. Για μένα είναι αδύνατο να βρω κάτι θετικό σήμερα, ήμουν τελείως εκτός κλίματος.

Πρέπει να ελέγξω τι συμβαίνει και αν το χτύπημα από το μπουκάλι έχει κάποια σχέση με αυτό. Χθες, όσο έκανα προπόνηση, δεν αντιμετώπισα κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δεν ένιωθα και τελείως καλά.

Σήμερα, με το στρες να είναι αυξημένο λόγω του αγώνα, ένιωθα πολύ άσχημα. Δεν ήταν ότι ένιωθα πόνο, αλλά είχα προβλήματα με την ισορροπία μου.

Δεν είχα κανέναν συντονισμό στο court, ήμουν πολύ διαφορετικός παίκτης απ’ ότι την Παρασκευή. Θα κάνω μια γενική εξέταση, ίσως κάποιου τύπου μαγνητική, να δω αν όλα είναι καλά».

Όσον αφορά το χτύπημα που δέχθηκε από μπουκάλι στο κεφάλι είπε: «Ήταν κάτι πολύ ατυχές και απρόσμενο. Ένιωσα ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Μετά είχα ναυτία για μισή ώρα, ζαλάδα και μια σειρά από προβλήματα.

Κοιμήθηκα αρκετά καλά, παρόλο που είχα πονοκεφάλους. Την επόμενη μέρα ήμουν πολύ καλύτερα, οπότε σκέφτηκα ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα σήμερα».

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024