Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το σπαρακτικό μήνυμα από τους γονείς της μικρής Μαντλίν Μακάν

Το σπαρακτικό μήνυμα από τους γονείς της μικρής Μαντλίν Μακάν

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν εξακολουθούν να ζουν με την άγνοια και την αγωνία για την κόρη τους. Το σπαρακτικό μήνυμα που μοιράστηκαν με αφορμή την ημέρα που θα γιόρταζε τα 21α γενέθλιά της.

Σε ένα μήνυμα για να γιορτάσουν τα 21α γενέθλιά της, οι γονείς της μικρής Μαντλίν Μακάν, Kate και Gerry McCann, αναφέρουν ότι ακόμα την αναζητούν και εξακολουθεί να τους λείπει η κόρη τους.

«Χαρούμενα 21α γενέθλια. Ακόμα αγνοείται, ακόμα μας λείπει, ακόμα ψάχνουμε» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ένα σπαρακτικό μήνυμά τους που κοινοποίησαν μέσα από την επίσημη σελίδα εκστρατείας για την ανεύρεσή της.

Η μικρή Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε όταν ήταν τριών ετών και ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Praia da Luz στο Algavre της Πορτογαλίας στις 3 Μαΐου 2007.

Έκτοτε, έχει γίνει μία από τις υψηλότερου προφίλ υποθέσεις αγνοουμένων, χωρίς να έχει υπάρξει εξιχνίαση.

Χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στη νέα ανάρτηση στη σελίδα Official Find Madeleine Campaign στο facebook, ευχόμενοι χρόνια πολλά.

«Θα ελπίζουμε για πάντα και προσευχόμαστε η μικρή Μαντλίν να επιστρέψει στην αγαπημένη της οικογένεια. Χρόνια πολλά γλυκιά Μαντλίν» ήταν ένα από τα σχόλια στη σελίδα.

Η ανάρτηση έρχεται μια εβδομάδα αφότου οι γονείς της μίλησαν για τη 17η επέτειο της εξαφάνισής της.

Ανέφεραν πως η απουσία της πονάει ακόμα σε ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στην ίδια σελίδα. «Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που μας πήραν τη Μαντλίν.

Είναι δύσκολο να πούμε αυτόν τον αριθμό χωρίς να κουνάμε τα κεφάλια μας με δυσπιστία.

Ενώ είμαστε τυχεροί από πολλές απόψεις και μπορούμε να ζήσουμε μια σχετικά φυσιολογική και ευχάριστη ζωή, το να ζεις έτσι εξακολουθεί να είναι πολύ ανησυχητικό. Και η απουσία πονάει ακόμα.

«Ενισχύετε τη δύναμή μας να συνεχίσουμε»

«Η υποστήριξή σας συνεχίζει να μας ενθαρρύνει και ενισχύει τη δύναμή μας να συνεχίσουμε. Γνωρίζουμε ότι η αγάπη και η ελπίδα για τη Μαντλίν και η θέληση να τη βρούμε ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, παραμένει, και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτό.

Σας ευχαριστούμε και πάλι που θυμηθήκατε τη Μαντλίν και όλα τα αγνοούμενα παιδιά».

Τα μηνύματα από τους γονείς της μικρής Μαντλίν έρχονται αφότου ένα νέο βιβλίο για την αγνοούμενη υποστηρίζει πως είναι νεκρή, επισημαίνοντας που είναι πολύ πιθανόν να βρίσκονται κρυμμένα τα λείψανά της.

Ο πορτογαλικός εκδοτικός οίκος Modocromia κυκλοφόρησε το βιβλίο των 800 σελίδων με φωτογραφίες και χάρτες στις 2 Μαΐου.

Ο εκδοτικός οίκος αναφέρει ότι κρατά κρυφό το όνομα του συγγραφέα και τον αναφέρει μόνο ως «ξένο ερευνητή».

Ο αγγλόφωνος ερευνητής έδωσε μια παράξενη συνέντευξη πριν από την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα μαύρο φούτερ με τη λέξη «Truth» (=αλήθεια) στο μπροστινό μέρος.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα διακοπών της οικογένειας αφού έμεινε να κοιμάται μαζί με τα μικρότερα δίδυμα αδέρφια της ενώ οι γονείς της απολάμβαναν το δείπνο τους σε ένα tapas μπαρ 120 μέτρα μακριά.

Ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν δικάζεται στη Γερμανία, κατηγορούμενος για σεξουαλικά αδικήματα που δεν συνδέονται με την υπόθεση και φέρεται να διαπράχθηκαν στην Πορτογαλία μεταξύ 2000 και 2017.

Ο 47χρονος Γερμανός, γνωστός μόνο ως Christian B λόγω των αυστηρών νόμων περί απορρήτου της χώρας, πέρασε πολλά χρόνια στην Πορτογαλία, συμπεριλαμβανομένης της Praia da Luz, την εποχή της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Sports in

Έτοιμος να παίξει και… αύριο ο Ντόρσεϊ

Ο ομογενής γκαρντ μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό και η επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι είναι πολύ καλό νέο για τους «ερυθρόλευκους»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024