Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
#TheDress: Το φόρεμα που είχε διχάσει το διαδίκτυο και ο κακοποιητικός σύζυγος

#TheDress: Το φόρεμα που είχε διχάσει το διαδίκτυο και ο κακοποιητικός σύζυγος

Ορισμένοι θα θυμούνται τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε φρενίτιδα.

Ο άνδρας πίσω από το άσπρο/χρυσό-μπλε/μαύρο φόρεμα που είχε γίνει viral στο διαδίκτυο ομολόγησε την ενοχή του για ενδοοικογενειακή βία και συγκεκριμένα ότι επιχείρησε να στραγγαλίσει τη σύζυγό του.

Ορισμένοι θα θυμούνται τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε φρενίτιδα.

Ο 38χρονος Keir Johnston εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης την Πέμπτη, όπου ομολόγησε την ενοχή του για μια «τρομακτική» επίθεση στη σύζυγό του, Grace Johnston.

Η συζήτηση για τα αληθινά χρώματα του φορέματος –μαύρο και μπλε ή λευκό και χρυσό– έκανε τον γύρο του κόσμου, τόσο που ακόμα και οι διασημότητες ασχολήθηκαν με αυτό.

Το φωτογραφικό φόρεμα που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διχάζει τις απόψεις για το αν ήταν λευκό/χρυσό ή μαύρο/μπλε

Η Κιμ Καρντάσιαν είχε μάλιστα δημοσιεύσει ότι είχε μαλώσει γι’ αυτό με τον τότε σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Μάλιστα, στην εκπομπή της Ellen DeGeneres όπου βρέθηκαν, τους δόθηκε ως δώρο το ποσό των 10.000 δολαρίων και ένα πολυτελές ταξίδι στη Γρενάδα.

Ο Keir Johnston, αριστερά, παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε τη σύζυγό του Grace Johnston, δεξιά, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης την Πέμπτη

Τα περιστατικά βίας

Ο 38χρονος Keir εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης την Πέμπτη, όπου ομολόγησε την ενοχή του για την επίθεση εναντίον της συζύγου του, με το δικαστήριο να αποφασίζει την προφυλάκισή του μέχρι τη δίκη του, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου.

Μάλιστα, δεν επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά ο ίδιος είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής κακοποίησης απέναντί της.

Ο Chris MacIntosh, εισαγγελέας του Στέμματος, είπε στη δικαστή Lady Drummond και στο δικαστήριο πώς η Grace ζούσε με το φόβο του βίαιου συζύγου της, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Record. “Δεν υπάρχει μόνιμη αστυνομική παρουσία στο νησί και εκείνη βρισκόταν σε μια κατάσταση όπου ένιωθε παγιδευμένη”, είπε.

Σε ένα από τα περιστατικά βίας, η κ. Johnston είχε κάποτε αρνηθεί τις απαιτήσεις του συζύγου της να μην παραστεί σε συνέντευξη για δουλειά. Μέρες αργότερα της είπε ότι την εγκαταλείπει, πριν το ζευγάρι διαπληκτιστεί, όπου ο Johnston άρπαξε τη σύζυγό του και την έριξε στο έδαφος.

“Ο Johnston ξύπνησε και είπε ότι επρόκειτο να την αφήσει. Πήγε έξω από το σπίτι για να τον εμποδίσει να φύγει, εκείνος την ακολούθησε και την έριξε στο έδαφος”, δήλωσε ο κ. Macintosh, σύμφωνα με την εφημερίδα The Record.

Sports in

Μαθαίνει αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ

Ο νικητής του ζευγαριού Εγνάτια-Μπάνια Λούκα θα είναι και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024