Ο Γιώργος Βογιατζής φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή «Γηροκομείο» με τον Ηλία Ψινάκη και μίλησε για την πορεία του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο άγνωστος έρωτάς του με τη Νάντια Κασίνι, τη σύζυγο του πρίγκιπα Κόντε Κασίνι

«Όταν γνώρισα τη Νάντια ήταν παντρεμένη με τον Κόντε Κασίνι, ήταν πρίγκιπας από τη Ρωσία και έγινε Κόντε στην Ιταλία. Ξεκίνησε αυτή η ιστορία και επειδή ήταν παντρεμένη, η Ειρήνη Παπά με ρώτησε τι θα κάνω.

Της είπα ότι θα της πω “κορίτσι μου, θες να είσαι μαζί μου, παράτα τον πρίγκιπα και τα εκατομμύρια έλα μαζί μου και έφυγε αυτή”» και μου λέει η Ειρήνη “στοίχημα θα έρθει, είναι Αμερικάνα και είναι φανατική”» εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Βογιατζής.

Την έβαλα στο αυτοκίνητο να πάμε Ελλάδα και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω φράγκο

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Βογιατζής πρόσθεσε: «Τα παράτησε όλα και ήρθε οπότε κάηκα στην Ιταλία γιατί ο άντρας της είχε τεράστιες γνωριμίες. Την έβαλα στο αυτοκίνητο να πάμε Ελλάδα και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω φράγκο.

Της λέω έχεις κάνα φράγκο για τη βενζίνη;”. Μου λέει “όχι γιατί πλήρωσα την υπηρέτρια να μην πει τι ώρα έφυγα”. Μετά αυτός με έψαχνε, βγήκε στις εφημερίδες και έγινε της κακομοίρας».

Η ιδιαίτερη σχέση του με την Ειρήνη Παπά

«Μέναμε μία περίοδο στο Τελ Αβίβ. Η Ειρήνη ετοίμασε τις Τρωάδες στα Ισπανικά. Δεν έχω δει τέτοια δουλευταρού στη ζωή μου. Έπιανε κάθε λέξη στα ισπανικά 100 φορές και τελικά έπαιξε και έσκισε. Άμα δεν μίλαγες για τραγωδίες με την Ειρήνη βαριόταν, ήταν αφοσιωμένη με τη δουλειά της. Δεν έβαζε τηλεόραση, δεν άκουγε μουσική. Μόνο μία φορά στη Ρώμη μου είπε θέλω να ακούσω μουσική».

«Ο μεγάλος της έρωτας ήταν ο Μάρλον Μπράντο και αυτός αλλά αυτός έβγαινε και με τη Ρίτα Μορένο και μετά έφυγε η Ειρήνη όταν το έμαθε» συνέχισε.