Η πρωταγωνίστρια του Morning Show και η μάρκα περιποίησης μαλλιών LolaVie, μοιράστηκαν throwback φωτογραφίες των μαλλιών της, φτιαγμένα με clips και κορδέλες μαλλιών κατά τη διάρκεια των διαφορετικών σεζόν της δημοφιλούς σειράς, η οποία προβλήθηκε από το 1994 έως το 2004.

Πρόσθετα στιγμιότυπα παρουσίαζαν την ηθοποιό με πιο μακριά μαλλιά κατά τη διάρκεια της σειράς, τα οποία ήταν χτενισμένα με τουλάχιστον τρία μικρότερα clips που κρατούσαν τα μαλλιά της πίσω και χτενισμένα σε ένα πιο περίπλοκο updo με μια κορδέλα και ένα clip

Ξεκίνησε την ανάρτηση του καρουζέλ στο Instagram με μια φωτογραφία των μαλλιών της σε μια από τις προηγούμενες σεζόν της εκπομπής -όταν και έκανε πρεμιέρα με το περιβόητο χαρακτηριστικό της κούρεμα – updo με ένα αόρατο clip.

«Συγχαρητήρια στην Ρέιτσελ Γκριν»

Ακόμα, μας έδειξε τα μαλλιά της χτενισμένα σε στυλ half up [τα μισά πάνω], half down[τα μισά κάτω] και δεμένα με ένα ασημένιο clip σε αλογοουρά.

Πρόσθετα στιγμιότυπα παρουσίαζαν την ηθοποιό με πιο μακριά μαλλιά κατά τη διάρκεια της σειράς, τα οποία ήταν χτενισμένα με τουλάχιστον τρία μικρότερα clips που κρατούσαν τα μαλλιά της πίσω και χτενισμένα σε ένα πιο περίπλοκο updo με μια κορδέλα και ένα clip.

View this post on Instagram

A post shared by LolaVie (@lolavie)

«Τα clips που προκάλεσαν εκατομμύρια τάσεις», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Συγχαρητήρια στην Ρέιτσελ Γκριν και τα εμβληματικά αξεσουάρ μαλλιών της».

«Ας φτιάξουμε κάτι σπουδαίο»

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η ηθοποιός γιόρτασε την επέτειο των δύο χρόνων της LolaVie στο Instagram με μια αξιολάτρευτη σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών που έδειχναν πόσο μακριά είχε φτάσει η ηθοποιός. Η πρώτη φωτογραφία απεικόνιζε την τότε δίχρονη ηθοποιό, σκυμμένη και ντυμένη με ένα αξιολάτρευτο φρου-φρου, ενώ η δεύτερη την έδειχνε σε μια διαφημιστική φωτογραφία για τη μάρκα.

«Χρόνια πολλά για τα δεύτερα γενέθλια @Lolavie! Είμαι περήφανη για την απίστευτη ομάδα μου. Όλους τους φίλους, τους θαυμαστές και ΟΛΟΥΣ τους πελάτες που επιστρέφουν! Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς εσάς… και τόσα πολλά ακόμα που θα έρθουν!»

Η Άνιστον λάνσαρε τη μάρκα περιποίησης μαλλιών τον Σεπτέμβριο του 2021. Προηγουμένως δήλωσε στο περιοδικό PEOPLE ότι «δούλευε πάνω σε αυτό για αρκετό καιρό».

«Ήταν πάντα πρόβλημα να τα μεγαλώνω και να τα διατηρώ υγιή», είπε για τις μπούκλες της. «Έτσι, ήταν το αγκάθι μου, σίγουρα, γι’ αυτό και όλο αυτό μου φαίνεται πολύ οργανικό, να καταπιάνομαι με ένα προϊόν για τα μαλλιά και να λέω: «Ας φτιάξουμε κάτι σπουδαίο».

*Με πληροφορίες από: People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram