Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Βραυρώνα: «Εάν το μωρό ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε δεν θα υπερασπιστώ το ζευγάρι» λέει ο δικηγόρος τους

Βραυρώνα: «Εάν το μωρό ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε δεν θα υπερασπιστώ το ζευγάρι» λέει ο δικηγόρος τους

Ο κ. Ζόρμπας μιλώντας στο MEGA ξεκαθάρισε ότι αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας δεν θα υπερασπιστεί τους γονείς του βρέφους

Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την υπεράσπιση του ζευγαριού από το Νεπάλ που πέταξαν το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, εξέφρασε ο δικηγόρος τους αν επιβεβαιωθεί ότι το μωρό ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε.

O κ. Δημήτρης Ζορμπάς, μίλησε στο Mega και στο Live News μετά την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου σύμφωνα με την οποία η ιατροδικαστικής εξέταση έδειξε ότι πράγματι το μωρό γεννήθηκε ζωντανό.

«Θα παραιτηθώ…»

«Θα δω την ιατροδικαστική έκθεση κι αν καταλήξω στο συμπέρασμα – όπως έχω αναφέρει – από τα στοιχεία της δικογραφίας και από την επικοινωνία που θα έχω με τους εντολείς μου ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, θα παραιτηθώ από τη υπόθεση» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζορμπάς.

Ειδικά για το ζευγάρι σχολίασε ο δικηγόρος ότι πρόκειται για ταλαιπωρημένα άτομα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα είναι σωματικά στα όρια της κακοποίησης, φέρει μώλωπες και είναι καταβεβλημένη. Νομίζω δεν έχει καταλάβει και καλά τι έχει γίνει. Δεν είναι άνθρωποι ενδεχομένως με την δική μας αντιληπτική ικανότητα. Η μητέρα έχει άλλο ένα παιδάκι, ένα κοριτσάκι 2 ετών που ζει στο Νεπάλ μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Εμένα μου μετέφεραν και οι δύο ότι επιθυμούσαν αυτό το τέκνο και δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν το νεογνό».

«Είναι απαθής»

Και συμπλήρωσε για το ζευγάρι ο κ Ζορμπάς: «Μου έκανε εντύπωση σήμερα που πήγαμε στην κυρία Ανακρίτρια για να πάρουμε την προθεσμία για την απολογία της Πέμπτης, ήταν πολύ απαθής και δεν απαντούσε ευθέως και στις δικές μου ερωτήσεις, νομίζω όμως ότι αυτό έχει να κάνει με τον φόβο που έχει αναπτύξει».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024