Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά: Ο Μητσοτάκης να φέρει άμεσα προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας της Συμφωνίας των Πρεσπών

Νέα Αριστερά: Ο Μητσοτάκης να φέρει άμεσα προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η Νέα Αριστερά ζητά επίσης από τον πρωθυπουργό «να καταδικάσει στελέχη του, όπως η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του, που ακόμα και σήμερα… φορούν περικεφαλαίες και μιλούν για “κατάπτυστη συμφωνία”».

«Ο κ. Μητσοτάκης που υπήρξε ο μεγαλύτερος χορηγός των εθνικιστών της Βόρειας Μακεδονίας που σήμερα αμφισβητούν στην πράξη τη Συμφωνία των Πρεσπών, έχει μπροστά του μια επιλογή. Να αφήσει τα παιχνίδια και να προχωρήσει σε μια στοιχειώδη πράξη προάσπισης του ιστορικού κεκτημένου της Συμφωνίας».

Η Νέα Αριστερά κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εδώ και πέντε χρόνια έχει “παγώσει”  τα μνημόνια συνεργασίας που απορρέουν από τη Συμφωνία, «ώστε να έχει ευχαριστημένους τους ακροδεξιούς στην κυβέρνηση και στο κόμμα του»

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Νέα Αριστερά, μετά την κίνηση της νέας προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, που ορκίστηκε αποκαλώντας την χώρα της Μακεδονία και όχι με το συνταγματικό της όνομα.

«Να φέρει άμεσα προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας»

Η Νέα Αριστερά ζητά από τον πρωθυπουργό «να φέρει άμεσα στην βουλή προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας τα οποία εδώ και πέντε χρόνια έχει “παγώσει” ώστε να έχει ευχαριστημένους τους ακροδεξιούς στην κυβέρνηση και στο κόμμα του.

Ταυτόχρονα να καταδικάσει στελέχη του, όπως η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του, που ακόμα και σήμερα… φορούν περικεφαλαίες και μιλούν για “κατάπτυστη συμφωνία”».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024