Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Περιοδεία Κασσελάκη στην Καρδίτσα - «Με τον ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν θα μείνει πίσω»

Περιοδεία Κασσελάκη στην Καρδίτσα – «Με τον ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν θα μείνει πίσω»

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε πως η δύναμή του είναι η ίδια η κοινωνία, ενώ πρόσθεσε πως η σύγχρονη Αριστερά που χτίζεται από κοινού με τον κόσμο μπορεί να κάνει τη διαφορά

Στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας περιόδευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, όπου και συνομίλησε με πολίτες της περιοχής.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε, κατά τον διάλογο που είχε με καταστηματάρχη – μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ανάλγητη, με αφορμή την εφαρμογή του μέτρου του τεκμαρτού εισοδήματος στη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, ειδικά για την περιοχή της Θεσσαλίας».

«Είμαστε εδώ να πάμε όλοι μπροστά»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως η δύναμή του είναι η ίδια η κοινωνία, ενώ πρόσθεσε πως η σύγχρονη Αριστερά που χτίζεται από κοινού με τον κόσμο μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Συνομιλώντας με γυναίκα πολίτη της Καρδίτσας, της ζήτησε να μη φιλήσει ποτέ το χέρι πολιτικού, ευχαριστώντας τη για τη θερμή υποδοχή.

Κατόπιν, ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη στο δημαρχείο του δήμου Παλαμά, προκειμένου να πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον δήμαρχο Σωκράτη Δασκαλόπουλο και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

«Πρόκειται για μία όχι μόνο αγροδιατροφική αλλά και επισιτιστική κρίση στη Θεσσαλία»

Μιλώντας σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε μεταξύ άλλων πως η δέσμευσή του ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει κανείς πίσω.

«Ειλικρινά, συμπάσχω με τον κόσμο εδώ, διότι έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ οι αποζημιώσεις, οι επιδοτήσεις το ίδιο. Έχουμε τώρα τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό εποπτεία. Πρόκειται για μία όχι μόνο αγροδιατροφική αλλά και επισιτιστική κρίση στη Θεσσαλία και δεν νοείται το γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της χώρας μας να είναι αφημένο στην τύχη του», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολούθως πρόσθεσε πως «άρα θα επανέρχομαι εγώ, όσο χρειάζεται. Κι έχουμε και μια εξαιρετική ομάδα μαζί μας, όλο το ευρωψηφοδέλτιό μας, που πιστεύω αξίζει τον κόπο να την ψάξετε. Η δέσμευσή μου σε όλους τους Έλληνες -και δη στους Θεσσαλούς συμπολίτες μας- είναι ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν θα μείνει πίσω. Είμαστε εδώ να πάμε όλοι μπροστά. Το πρώτο βήμα είναι στους πιο πληγωμένους συμπολίτες μας. Να ξέρουν ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους. Να είστε καλά».

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024