Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Mάικ Τζέιμς: «Οι οπαδοί δεν πρέπει να ψηφίζουν για τις ομάδες της Euroleague» (pics)

Mάικ Τζέιμς: «Οι οπαδοί δεν πρέπει να ψηφίζουν για τις ομάδες της Euroleague» (pics)

Ο Μάικ Τζέιμς τοποθετήθηκε, με ανάρτησή του στο twitter, αναφορικά με τις επιλογές της EuroLeague και την ψηφοφορία που γίνεται για τις καλύτερες πεντάδες της σεζόν.

Η EuroLeague αποκάλυψε σήμερα (13/5) τόσο την πρώτη, όσο και τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας από δημοσιογράφους, προπονητές και κόσμο να προκαλούν αρκετές αντιδράσεις.

Ένας από αυτούς που διαφωνούν με τις επιλογές της διοργανώτριας αρχής είναι και ο Μάικ Τζέιμς. 0 34χρονος γκαρντ της Μονακό, με μια ανάρτησή του στο twitter, τοποθετήθηκε για το ζήτημα και τόνισε ότι οι φίλαθλοι δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου στη διαδικασία, γιατί, όπως εξηγεί, δεν είναι η δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι και αντικειμενικοί.

«Συγγνώμη, αλλά οι οπαδοί δεν πρέπει να ψηφίζουν για τις ομάδες της EuroLeague. Οι φίλαθλοι θα ψηφίσουν τις ομάδες τους και τους αγαπημένους τους παίκτες. Δεν είναι δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι. Θεωρείται ότι είναι προκατειλημμένοι. Οπότε νομίζω ότι η ψηφοφορία έχει βγάλει κάποιες μπερδεμένες ομάδες. Αλλά δεν πειράζει, όσοι πρέπει να ξέρουν, ξέρουν», επισήμανε ο σταρ των Μονεγάσκων.

Ο Τζέιμς, μάλιστα, έδωσε τέσσερις παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν θέση στην κορυφαία ομάδα της σεζόν: «Σέιν (σ.σ. Λάρκιν), Πίτερς, Τσίμα (σ.σ. Μονέκε), Βέσελι. Παίκτες που θα είχαν καλές αξιώσεις για να μπουν».

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ της Μπασκόνια, Τσίμα Μονέκε εξέφρασε και εκείνος τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τις καλύτερες πεντάδες της EuroLeague: «Όποιοι έφτιαξαν αυτές τις καλύτερες πεντάδες της EuroLeague, θα έπρεπε να ντρέπονται».

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024