Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με τη Marca, η παραμονή του Έντι Ταβάρες στη Ρεάλ και τη νέα σεζόν, επιβεβαιώνοντας και τα χθεσινά ρεπορτάζ που μιλούσαν για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για νέο τριετές συμβόλαιο.

Όπως σημειώνει η έγκυρη εφημερίδα, το θέμα δεν έχει ακόμη κλείσει οριστικά, ωστόσο είναι σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν πως ο 32χρονος σέντερ θα μείνει στην ομάδα κανονικά.

Φεύγουν Χεζόνια και Πουαριέ

Αντίθετα, στην έξοδο βρίσκονται οι Μάριο Χεζόνια και Βενσάν Πουαριέ. Ο Κροάτης φόργουορντ έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης αφού δεν ικανοποιήθηκε.

Η Marca σημειώνει πως η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να τον αποκτήσει αντί του Νίκολα Κάλινιτς που αποχωρεί, ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο να πάει από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη για τον επιπλέον λόγο πως η Ρεάλ μπορεί να κάνει χρήση του ειδικού όρου που υπάρχει για την μετακίνηση παικτών ανάμεσα στις δύο ομάδας, με το κόστος της μεταγραφής να εκτοξεύεται σε αυτήν την περίπτωση.

Όσον αφορά τον Πουαριέ, ο Γάλλος έχει ζητήσει αυξημένες αποδοχές, κάτι που η «Βασίλισσα» δεν το δέχεται και έτσι οδεύει προς Τουρκία μεριά, για λογαριασμό της Εφές.