Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αμορούζο: «Δεν θα είναι φαβορί η Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Αμορούζο: «Δεν θα είναι φαβορί η Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο παλαίμαχος στόπερ της Φιορεντίνα, Λορέντζο Αμορούζο αναφέρθηκε στον τελικό του Conference League, τονίζοντας πως η Φιορεντίνα δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Σχεδόν δύο βδομάδες απομένουν για τον τελικό του Europa Conference League. Ο Ολυμπιακός κι η Φιορεντίνα θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στον τελικό της 29ης Μαΐου, που θα διεξαχθεί στην «ΑΕΚ Arena» (για την UEFA) για το πολύτιμο τρόπαιο.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους «βιόλα», ο παλαίμαχος άσος της ιταλικής ομάδας, Λορέντσο Αμορούζο, τόνισε πως η Φιορεντίνα δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι δηλώσεις του Αμορούζο

«Ο Ολυμπιακός πέτυχε έναν άθλο, αλλά η Άστον Βίλα του τελευταίου μήνα δεν είναι αυτή της υπόλοιπης σεζόν. Ξόδεψαν πολλή ενέργεια και ίσως ήταν λίγο κουρασμένοι στα ματς. Οι Έλληνες έχουν μια πολύ συμπαγή ομάδα και μετά έχουν δύο/τρεις παίκτες που έχουν ως αποστολή να εκμεταλλευτούν τους χώρους.

Αμύνονται χαμηλά με οκτώ παίκτες και το κάνουν πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή, ο Ελ Κααμπί μπορεί πραγματικά να κάνει τα πάντα. Η Φιορεντίνα δεν ξεκινά ως φαβορί λόγω του ότι έφτασε με δυσκολία στον τελικό και επειδή αγωνίζεται στην Ελλάδα. Οι παίκτες των «βιόλα» βρίσκονται σε εγρήγορση για να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την ικανότητά τους να διαχειρίζονται την πίεση που τους κόστισε ακριβά πέρυσι», ανέφερε συγκεκριμένα.

Sports in

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024