Η παρθενική σεζόν του Χρήστου Μανδά στην Serie A θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ονειρική αφού έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή της Λάτσιο.

Ο νεαρός Έλληνας κίπερ έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 12 συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια των λατσιάλι, κρατώντας 6 φορές ανέπαφη την εστία του , με την ομάδα του να έχει απολογισμό 19 βαθμών, με ρεκόρ 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Ο Μανδάς έπαιξε ως βασικός και στην νίκη της Λάτσιο με 2-0 επί της Έμπολι, που ήταν κέρβερος κάτω από την εστία των «αετών», και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό του «Ολίμπικο», με τον νεαρό πορτιέρε να μην κρύβει την ικανοποίησή του στις δηλώσεις που έκανε στη μεικτή ζώνη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να είμαι ένας από τους καλύτερους στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαι χαρούμενος αν παίζω, αλλά είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με την Προβεντέλ στις προπονήσεις κάθε μέρα. Είμαι πολύ τυχερός που τον έχω δίπλα του», σχολίασε αρχικά.

Για το φινάλε της σεζόν σχολίασε: «Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δούμε τη θέση που θα έχουμε στο τέλος της σεζόν».

Όσο για το αν προτιμάει να πάει σε άλλη ομάδα ή να είναι αναπληρωματικός στη Λάτσιο απάντησε:

«Δεν είναι επιλογή μου. Είμαι χαρούμενος εδώ στη Λάτσιο, όλοι με εμπιστεύονται. Είναι απόφαση της ομάδας, στο τέλος του πρωταθλήματος φαντάζομαι ότι θα το συζητήσουμε μαζί, είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».