Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ικάρντι»

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ικάρντι»

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο τον Μάουρο Ικάρντι για το καλοκαίρι

Ο Παναθηναϊκός συνδέεται τον τελευταίο καιρό με τον Μάουρο Ικάρντι, ενώ τουρκικό δημοσίευμα από τη σελίδα «Enganche Sport» μιλάει για έντονο ενδιαφέρον των «πρασίνων» να αποκτήσουν από τη Γαλατάσαραϊ τον έμπειρο και σπουδαίο Αργεντινό στράικερ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Πριν λίγες μέρες, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Τουμέρ Μετίν, αποκάλυψε πως ο Μάουρο Ικάρντι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ελλάδα. Ο Μετίν έδωσε το «παρών» σε τηλεοπτική εκπομπή και προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο Αργεντινός επιθετικός της Γαλατά θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στα γήπεδα της Superleague.

«Την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει τη γνώμη μου. Μου έκανε την ερώτηση για τον Ικάρντι που έγινε και στον προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Οκάν Μπουρούκ. Μου είπε ότι «φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και πως υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές»», ανέφερε αρχικά ο Μετίν, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το αν ισχύουν οι φήμες, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ να τονίζει: «Ναι, θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα».

Λίγες μέρες μετά το Enganche Sports αναφέρεται στον Παναθηναϊκό και τον Αργεντινό στράικερ λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μάουρι Ικάρντι της Γαλατασαράι», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Ικάρντι με την ομάδα της Τουρκίας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026, ενώ τη φετινή σεζόν έχει πάρει… φωτιά, καθώς μετρά σε όλες τις διοργανώσεις 44 συμμετοχές, 30 γκολ και 12 ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ, πιστεύαμε ότι θα ζητήσει συγγνώμη»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν και απάντησαν για τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά από τους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024