Η Ζανκτ Πάουλι ολοκλήρωσε μία εξαιρετική σεζόν στην Bundesliga.2 και μετά από 13 ολόκληρα χρόνια θα βρεθεί ξανά στα… σαλόνια της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Μανώλη Σάλιακα εξασφάλισε την άνoδο στην Bundesliga μία αγωνιστική πριν το φινάλε, στην νίκη με 3-1 επί της Όσναμπρικ, με τον Έλληνα αμυντικό να είναι βασικός πρωταγωνιστής κατά την διάρκεια της χρονιάς, καταγράφοντας συνολικά 34 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ.

Μάλιστα, ο 27χρονος άσος είναι από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας, με τους φίλους της Ζανκτ Πάουλι να δείχνουν συνεχώς την εκτίμησή τους στο πρώην άσο των Ολυμπιακού, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμίας.

Ο Σάλιακας μετά την νίκη επί της Όσναμπρικ έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, στην οποία απαθανάτισε την στιγμή που οι φίλοι της Ζανκτ Πάουλι έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πανηγυρίσουν την άνοδο της ομάδας τους στην Bundesliga.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να αποθεώσουν στα σχόλια τον Έλληνα αμυντικό, δίνοντας του συγχαρητήρια, ενώ κάποιος οπαδός του έγραψε ότι θα έπρεπε να παίζει πιο συχνά στην εθνική ομάδα της Ελλάδας.