Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Κιμ Καρντάσιαν εξηγεί γιατί δεν έβγαλε ποτέ την γκρι ζακέτα της στο Met Gala 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν εξηγεί γιατί δεν έβγαλε ποτέ την γκρι ζακέτα της στο Met Gala 2024

Η σταρ φόρεσε την γκρι ζακέτα, η οποία φαινόταν ταλαιπωρημένη από τη χρήση, πάνω από το μεταλλικό φόρεμά της Maison Margiela.

Το εντυπωσιακό ασημένιο φόρεμα-κορσές της Κιμ Καρντάσιαν δεν ήταν το μόνο πράγμα που έκανε τον κόσμο να μιλάει μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στο Met Gala του 2024. Η σταρ συνδύασε το φόρεμά της Maison Margiela by John Galliano που έδενε σφιχτά στη μέση με μια γκρι ζακέτα σε cropped γραμμή που φορούσε από πάνω – ένα αξεσουάρ που προκάλεσε σύγχυση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τι είναι το γκρι πουλόβερ;» σχολίασε ένας follower κάτω από μια ανάρτηση που μοιράστηκε η Καρντάσιαν στο Instagram. «Δεν κατάλαβα καθόλου το πλεκτό» έγραψε ένας άλλος, με κάποιους θαυμαστές να προτείνουν ότι θα έπρεπε να είχε μείνει χωρίς την ζακέτα.

«Αυτή είναι η πιο άγρια νύχτα της ζωής μου σε έναν κήπο», είπε για το ντύσιμό της

Photo: REUTERS/Andrew Kelly

Υπήρχε όμως λόγος για το πλεκτό

Σε μια συνέντευξη για το κόκκινο χαλί, η σταρ του ριάλιτι μοιράστηκε την ιστορία πίσω από την εμφάνισή της και εξήγησε πώς επηρεάστηκε από το φετινό dress code του Met Gala, «The Garden of Time».

«Αυτή είναι η πιο άγρια νύχτα της ζωής μου σε έναν κήπο», είπε για το ντύσιμό της. «Και απλά έτρεξα έξω και άρπαξα το πουλόβερ του φίλου μου και το έριξα πάνω μου. Και έπρεπε να πάω στη δουλειά. Τα μαλλιά μου είναι εντελώς μπερδεμένα».

Στην πραγματικότητα, παρόμοιο styling είδαμε και στην πολυαγαπημένη συλλογή υψηλής ραπτικής «Artisinal» του Maison Margiela για την άνοιξη του 2024, στην οποία τα μοντέλα παρουσίαζαν εμφανίσεις με κορσέδες και πουλόβερ και ζακέτες.

Δείτε το σόου του John Galliano για τον Maison Margiela ss24


Ενώ το look της Καρντάσιαν ήταν ειδικά φτιαγμένο για εκείνη, ο Galliano προφανώς επέλεξε να μείνει πιστός στο αρχικό του όραμα για την πασαρέλα.

Η Κιμ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χαλαρά, κυματιστά μαλλιά, τα οποία είχαν βαφτεί παγωμένο ξανθό χρώμα για την περίσταση.

Δείτε το βίντεο 

Τα »χαλασμένα» μαλλιά ήταν μέρος του concept

«Η ιστορία είχε ως εξής, φανταστείτε ότι είναι στον κήπο και τα μαλλιά της έχουν γίνει κάπως ανακατεμένα και ήταν πλεγμένα αλλά λύθηκαν», δήλωσε ο κομμωτής της Kardashian, Chris Appleton, στο E! News. «Γι’ αυτό κάναμε την ανοιγμένη πλεξούδα. Κυριολεκτικά την έκανα δευτερόλεπτα πριν βγει έξω στην πραγματικότητα. Τα μαλλιά της ήταν κάπως κατεβασμένα. Απλά σκέφτηκα ότι αν το κάνω με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα φαίνεται πολύ τακτοποιημένο».

Στο κόκκινο χαλί του Met Gala την Κιμ συνόδευσαν η μητέρα της και οι μικρότερες αδελφές της, ενώ τόσο η Kylie όσο και η Kris Jenner φορούσαν σχέδια Oscar de la Renta. Η Kendall επέλεξε ένα φόρεμα από τα αρχεία του Givenchy by Alexander McQueen, πριν αλλάξει με δύο λευκά μίνι φορέματα για τα after-parties.

*Με στοιχεία από harpersbazaar.com

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024