Στην Ελλάδα βρέθηκε η Μόνικα Μπελούτσι μαζί με τις κόρες της και τη μητέρα της. Η Μόνικα Μπελούτσι ήρθε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους μαζί με την οικογένειά της.

Ο φωτογραφικός φακός του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό» απαθανάτισε τη γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο, κρατώντας τις αποσκευές της και μιλώντας στο τηλέφωνο.

Πάντα λαμπερή

Η Μόνικα Μπελούτσι, όπως μπορείτε να δείτε, φορούσε μαύρα γυαλιά, μαύρη καμπαρντίνα και τζιν παντελόνι.

Πάντα λαμπερή

«Είμαι 59 ετών και εξακολουθώ να εργάζομαι, οπότε δεν νομίζω ότι έχει να κάνει μόνο με την ομορφιά. Η αρχική περιέργεια καταλήγει στο κενό αν δεν υπάρχει κάτι άλλο από πίσω», δήλωσε η Ιταλίδα σταρ στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Elle.
«Είμαι σαν όλους τους άλλους: λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Και αν ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ.
Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας. Υπάρχει ένας σωματικός, φυσικός μετασχηματισμός και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να τον αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με τονώνουν».
View this post on Instagram

A post shared by ELLE España (@elle_spain)