Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς: Η ανάρτηση τους που δηλώνει ότι δεν πληρώθηκαν για τη Eurovision

Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς: Η ανάρτηση τους που δηλώνει ότι δεν πληρώθηκαν για τη Eurovision

Οι δύο ηθοποιοί δέχθηκαν πολλά σχόλια και κριτική για την παρουσία τους.

Μπορεί ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision να πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα επεισοδιακό τρόπο το Σάββατο 11 Μαϊου, ωστόσο ακόμα δεν έχει πάψει η συζήτηση για την ελληνική συμμετοχή. Πολλοί χρήστες στα social media και στις εκπομπές υπογράμμισαν τα λάθη που έκαναν, επισημαίνοντας ότι ήταν αδιάβαστοι ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν για την αμοιβή τους.

Με μια φωτογραφία στα Instagram Stories του και συγκεκριμένα με ένα repost ανάρτησης συνεργάτιδάς του σημείωσε ότι η παρουσίαση τους ήταν αμισθί.

Η ανάρτηση ανέφερε:

«Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις.

Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!».

Ο Ζερόμ Καλούτα για την Eurovision 2024: «Διαβάσαμε πιο πολύ από τις πανελλήνιες»

Ήδη με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Ζερόμ Καλούτα στα σχόλια που δέχθηκαν για τον τρόπο που παρουσίασαν την Eurovision 2024. Ως προς τις αστοχίες τους, όπως το ότι δεν γνώριζαν ποια είναι η διάδοχος του σουηδικού θρόνου, τα λάθη με «το νησί Σαν Μαρίνο» και τη θέση που εμφανίζεται η Ελλάδα.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Εντάξει διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι γι’ αυτό», και πρόσθεσε:

«Εμείς δεν θεωρούμε ότι ήμαστε αδιάβαστοι, θεωρούμε ότι ήμασταν εκεί και λέγαμε πράγματα που αφορούσαν την οργάνωση. Έχουμε έναν άλλο τρόπο και ο άλλος τρόπος γενικά στη ζωή δεν είναι κακός τρόπος, απλά είναι άλλος. Πήγαμε σαν καλλιτέχνες που έχουν ανέβει πάνω σε σκηνή να παρουσιάσουν άλλους καλλιτέχνες, αυτό ήταν το κόνσεπτ. Οι προκάτοχοί μας δεν ήταν καλλιτέχνες που είχαν ανέβει στη σκηνή, πέρα από τον κύριο Καπουτζίδη».

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024