Πρώτος στόχος ήταν τα στενά τζιν, μετά οι φράντζες και τώρα η Gen Z αποφάσισε να τα βάλει με το πως πρέπει να φοράμε τις κάλτσες.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο στο TikTok, σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να καταλάβετε την ηλικία κάποιου από το τι κάλτσες φοράει στο… γυμναστήριο.

Το βίντεο, που έγινε viral, ισχυρίζεται ότι οι millennials φοράνε κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο ενώ η πιο νέοι, η Gen Z, φοράει αθλητικές κάλτσες.

@lili.deboisam i uncool

♬ She can beat me but she cannot beat my oufit – Marinela

@yumihinnenkamp RIP I’ll miss you #genz #socks ♬ original sound – JEN

Ωστόσο υπήρχαν κι εκείνοι που διαφώνησαν πλήρως με όσα ισχυρίζεται το βίντεο. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Gen Z είναι ότι σταμάτησαν να αποδέχονται τις κάλτσες αστραγάλου» γράφει ένας χρήστης. «H Gen Z δεν θα με κάνει ποτέ να φοβάμαι να κάνω φράντζα ή να φορέσω κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο» έγραψε μια άλλη κοπέλα.

Κάποιοι άλλοι, πάντως λένε ότι η Gen Z ίσως έχει δίκιο…

«Νομίζω ότι ένα πράγμα που είμαι διατεθειμένος να πάρω από τη Gen Z είναι να σταματήσω να φοράω κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο και να φοράω πλέον αθλητικές» γράφει ένας χρήστης.

Ένα άλλο άτομο είπε ότι πάντα πίστευαν ότι οι κάλτσες στον αστράγαλο ήταν άσχημες: «Πάντα είχα πρόβλημα να τις κάνω να μην γλιστράνε».