Το Watch 4 Pro Space Edition είναι γεγονός! Η Huawei παρουσίασε το νέο της smartwatch και είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Το νέο αυτό smartwatch ξεχωρίζει για  τον διπλό του χρωματισμό και τα ενισχυμένα υλικά. Φαίνεται λεπτεπίλεπτο, αλλά είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί, με ελαφριά κάσα από τιτάνιο και ανθεκτική επίστρωση άνθρακα που μοιάζει με διαμάντι, κάνοντας έτσι την επιφάνεια δύο φορές πιο σκληρή και ανθεκτική σε γρατζουνιές σε σχέση με το απλό Watch 4 Pro.

Πάνω και κάτω από την οθόνη υπάρχουν λωρίδες από νανοκρυσταλλικό κεραμικό που συνδυάζει στοιχεία σπάνιας γαίας με έναν σπινθηροβόλο χρωματικό συνδυασμό κόκκινου και μαύρου, ενώ συμπληρώνεται από ένα εκλεπτυσμένο καντράν ρολογιού, δημιουργώντας μια μαγευτική εμφάνιση και κάνοντας το ρολόι να ξεχωρίζει.

Το Watch 4 Pro Space Edition έχει όλες τις λειτουργίες που διαθέτει και το Watch 4 Pro και θα είναι διαθέσιμο στις 22 Μαΐου στην τιμή των 649 ευρώ.

Μπορείς να λάβεις μια μίνι αναφορά υγείας με 8 βασικούς δείκτες, αναβαθμισμένη με επίγνωση της αναπνοής στον ύπνο, καθώς και δεδομένα από οποιαδήποτε συνδεδεμένη κλίμακα σωματικού λίπους και να παρακολουθείς έτσι τις αλλαγές σε βάθος χρόνου.

Μην ξεχνάς πως η Huawei διαθέτει ποικιλία από smartwatches σε καλές τιμές με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Ανακάλυψέ τα και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Το Huawei Watch 4 Pro+ αποτελεί ένα εξαιρετικά προηγμένο έξυπνο ρολόι που συνδυάζει πολυτέλεια, λειτουργικότητα και απόδοση. Με την πλήρη παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και της υγείας σου, συμπεριλαμβανομένων των μετρήσεων καρδιακού παλμού, του ύπνου και των επιπέδων στρες, το Huawei Watch 4 Pro + Cellular 48mm σε βοηθά να διατηρείς έναν υγιή και ενεργό τρόπο ζωής.

Αν ψάχνεις για ένα έξυπνο ρολόι που μπορεί να κάνει περισσότερα από το να λέει την ώρα, ίσως το Huawei Watch4 Pro LTE 48mm 32GB Titanium Strap είναι αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις. Είναι μια premium συσκευή που προσφέρει πολλές δυνατότητες και λειτουργίες για την ευκολία και την υγεία. Το ρολόι έχει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με κεραμική πλάτη που του δίνει μια αριστοκρατική και κομψή εμφάνιση. Είναι, επίσης, αδιάβροχο και το λειτουργικό σύστημα της Huawei που είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS.

Το Huawei Watch GT 3 Pro είναι το smartwatch που προσφέρει μία πραγματικά κορυφαία εμπειρία χρήσης! Καταρχάς, εντυπωσιάζει με τον premium σχεδιασμό του, με πλαίσιο από τιτάνιο, γυαλί οθόνης από ζαφείρι για ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές. Παράλληλα, το περιστροφικό κουμπί θα σε διευκολύνει αφάνταστα στη διαχείριση των λειτουργιών του, όπως για παράδειγμα να κάνεις ζουμ σε μία εφαρμογή ή να ρυθμίσεις την ώρα.

Έως την κυκλοφορία του Watch 4 Pro Space Edition, μπορείς όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Huawei στο SHOPFLIX.gr σε ασυναγώνιστες τιμές και θα το παραλάβεις εύκολα και άμεσα στην πόρτα σου σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένεις.

Και μην ξεχνάς πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!