Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Νέα δημοσιεύματα για Ρογκαβόπουλο και Ολυμπιακό

Νέα δημοσιεύματα για Ρογκαβόπουλο και Ολυμπιακό

Ρεπορτάζ της ισπανικής «AS» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το έχουν σίγουρο οι Ισπανοι! Η «AS» παρουσιάζει ως δεδομένη την κίνηση του Ολυμπιακού για να αποκτήσει τον Νίκο Ρογκαβόπουλο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο διεθνής φόργουορντ στην πρώτη του σεζόν στην Euroleague μέτρησε 6,1 πόντους (52,1% τρίποντο) και 1,7 ριμπάουντ, δείχνοντας πως είναι σε θέση να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

Ο Μαρίνκοβιτς ακούγεται δυνατά για την Παρτιζάν, ο Ολυμπιακός θα ποντάρει στον Νίκο Ρογκαβόπουλο και δεν αποκλείεται να πουληθεί ο Μάρκους Χάουαρντ, ακόμα και αν ανανεώνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2028, γιατί θα υπάρξουν αρκετές προσφορές και μπορεί να βγάλει χρήματα με την περίπτωσή του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ για τις μεταγραφικές εξελίξεις στους Βάσκους.

Το τριετές συμβόλαιο και ο… Ολυμπιακός

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε πως ο «Ρόγκα» δεσμεύεται με κλειστό τριετές συμβόλαιο με τους Βάσκους, το οποίο όμως θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να σπάσει αν οι Πειραιώτες καταβάλουν ένα ποσό σαν ρήτρα στους Βάσκους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος εκτός από την Μπασκόνια έχει αγωνιστεί επίσης σε Μερκεζεφέντι, Προμηθέα Πατρών και ΑΕΚ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΣΕ Δούκα. Με τη φανέλα της ΑΕΚ o διεθνής άσος κατέκτησε το Διηπειρωτικό (2019) και το Κύπελλο Ελλάδος (2020).

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024