Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Απέφυγε να μιλήσει για την Ρεάλ ο Εμπαπέ (vid)

Απέφυγε να μιλήσει για την Ρεάλ ο Εμπαπέ (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε στο κατά την βράβευσή του ως ο κορυφαίος παίκτης του γαλλικού πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει την μετακίνησή του στην Ρεάλ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του γαλλικού πρωταθλήματος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και κλήθηκε να μιλήσει κατά την παραλαβή του βραβείου του, επιβεβαιώνοντας την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αργότερα, στην μεικτή ζώνη, ρωτήθηκε για την μετακίνησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς ωστόσο να την σχολιάσει. Πάντως, αυτή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ανακοίνωση της να αναμένεται μετά τον τελικό του Champions League, την 1η Ιουνίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ την ομάδα, τον προπονητή, το σταφ, τους γιατρούς, όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, τον πρόεδρο, τους μετόχους και τον Εμίρη του Κατάρ που ήρθε να με πάρει όταν ήμουν 18. Πλέον γυρίζω σελίδα στη ζωή μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτά που έρχονται, αλλά είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο. Σας ευχαριστώ όλους, θα μου λείψετε. Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου, που ήταν μαζί μου στις καλές και τις κακές στιγμές»

Σε ερώτηση σχετικά με την μετακίνησή του στην Ρεάλ: «Δεν είναι αυτό το θέμα απόψε. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε τώρα είναι πως αποχωρώ από την Παρί. Για όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει χρόνος να τα μάθετε».

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024