Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Σύσκεψη για τον τελικό

Άρης: Σύσκεψη για τον τελικό

Στη συνάντηση που θα γίνει σήμερα (14/5, 12.00) στα γραφεία της ΕΠΟ, θα ξεκαθαρίσουν τα οργανωτικά θέματα του τελικού του Κυπέλλου, ενώ ο Άρης θα ζητήσει και πάλι το παιχνίδι να γίνει με οπαδούς των δυο ομάδων στις εξέδρες.

Η ώρα της αλήθειας, έφτασε, σε ότι αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στη σημερινή (14/5, 12.00) σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ, θα ξεκαθαρίσει το αν θα διεξαχθεί με οπαδούς των δυο ομάδων στις εξέδρες του «Πανθεσσαλικού».

Άπαντες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ εκτός από τους εκπροσώπους του Άρη και του Παναθηναϊκού, στα γραφεία της Ομοσπονδίας θα παραβρεθούν και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Η θέση του Άρη ήταν από την αρχή ξεκάθαρη και αυτό θα τονίσουν και στη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ. Ότι δεν γίνεται, ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, που θα κρίνει έναν τίτλο, να γίνει με άδειες εξέδρες. Υπάρχει, ακόμα, άλλωστε, ο χρόνος για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες στο «Πανθεσσαλικό».

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024