Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα... ΄έχωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το φιάσκο του τελικού Κυπέλλου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας, χωρίς γνώση της πραγματικότητας» χαρακτήρισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις δηλώσεις του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Κωνσταντίνου, στον «Metropolis 95.5», στις οποίες τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν ήθελαν κόσμο στον τελικό του Κυπέλλου και πως «…η ΠΑΕ έχει ζητήσει απ’ την Αστυνομία, να μην γίνει το συλλαλητήριο των οπαδών της ομάδας την Κυριακή (19/5)».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στις δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνου σε ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάριζαν τα εξής: «Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή κι επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ. Επιπλέον για το σύνολο των δηλώσεών του κ. Κωνσταντίνου, οι απόψεις του αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας. Φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού».

Για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου μάλιστα, η «πράσινη» ΠΑΕ ανέβασε και σχετικό tweet στον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter) αναφέροντας: «Σε σχέση με όσα φέρεται να είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βασίλης Κωνσταντίνου, τον οποίο ο Παναθηναϊκός σέβεται για την προσφορά του ως παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, έχουμε να πούμε ότι ου γαρ έρχεται μόνον».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024