Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Χωρίς φιλάθλους ο τελικός Κυπέλλου

Οριστικό: Χωρίς φιλάθλους ο τελικός Κυπέλλου

Η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκε και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο – Από 30 προσκλήσεις για τις δύο ομάδες

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (14/5) η σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του Άρη, της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Αποφασίστηκε πως ο τελικός  στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων. Παράλληλα, η κάθε ομάδα αλλά και η ΕΠΟ θα πάρουν από 30 προσκλήσεις, έτσι συνολικά θα υπάρξουν μόλις 90 άτομα στο γήπεδο του Βόλου.

Ωστόσο ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί και να φτάσει τους 300, αν το Υπουργείο Αθλητισμού αποδεχθεί το αίτημα που θα καταθέσει η ΕΠΟ, για αύξηση των προσκλήσεων.

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300.

Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά τη σύσκεψη.

Θυμίζουμε πως, ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024