Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν σκόραρε στην νίκη της Αλκμααρ επί της Γκόου Αχεντ με 3-0, αλλά με 28 γκολ σε 33 συμμετοχές στην Eredivisie, παραμένει στην 2η θέση του πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Ελληνας επιθετικός, είναι παράλληλα και πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ επικεφαλής στον πίνακα με τους κορυφαίους γκολτζήδες της «γηραιάς ηπείρου», παραμένει από την αρχή της χρονιάς, ο Χάρι Κέϊν.

Ο Αγγλος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε στην νίκη επί της Βόλφσμπουργκ με 2-0, είναι μακράν πρώτος και με μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του, καθώς έχει σκοράρει 36 φορές σε 33 συμμετοχές και δεν πρόκειται να χάσει τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στα ευρωπαϊκά γήπεδα, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο σχετικός πίνακας περιλαμβάνει τα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.