Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετράει… αντίστροφα για την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν σε μερικές εβδομάδες, με τον ίδιο πρόσφατα να ξεκαθαρίζει κάθε αμφιβολία γύρω από το μέλλον μέσα από ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο που ανήρτησε στα social media.

Σε αυτό το βίντεο, ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε γνωστό πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του με τους Παριζιάνους έπειτα από επτά χρόνια, θέλοντας να ευχαριστήσει πρώην και νυν συμπαίκτες, προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και τους «αφανείς ήρωες» της ομάδας που σπάνια αναφέρονται στα Μέσα όπως οι φυσιοθεραπευτές κτλ.

Ένα όνομα ωστόσο, στο οποίο δεν αναφέρθηκε ο 26χρονος διεθνής άσος ήταν εκείνο του ισχυρού άνδρα των Πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τους δυο άνδρες να έρχονται σε σύγκρουση με αφορμή το αποχαιρετιστήριο βίντεο.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, «Parisien», ο πρόεδρος του συλλόγου ήταν έξαλλος με τον Εμπαπέ που παρέλειψε να τον αναφέρει στο βίντεο, με τους δυο τους να έχουν μια έντονη λογομαχία σε τετ-α-τετ συζήτηση στα αποδυτήρια του «Παρκ Ντε Πρενς» πριν από τη σέντρα του αγώνα κόντρα στην Τουλούζ.

«Τους άκουσαν και οι τοίχοι» φέρεται να έχει μεταφέρει μια πηγή στο Παριζιάνικο Μέσο, το οποίο προσθέτει πως το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο επειδή η διοίκηση της Παρί δεν είχε ενημερωθεί από τον Εμπαπέ για το συγκεκριμένο μήνυμα.

Αυτό, αναμένεται να είναι και το τελευταίο… επεισόδιο στην περιπετειώδη σχέση των δύο ανδρών, αφού ο Εμπαπέ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.