Στις… εκτός συνόρων υποχρεώσεις της επιστρέφει, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον Λαιμό, με τη νίκη (8-16) επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στον τελικό του Final-8, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν την τελευταία ευρωπαϊκή «μάχη», πριν από τη συμμετοχή τους στο Final-4 του Champions League στη Μάλτα (5-7/6), καθώς στις 19:30 (ΕΡΤ Sports 2), υποδέχονται την Μπρέσια στο Παπαστράτειο, για την 6η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, που μετρούν 11 βαθμούς (12 η Φερεντσβάρος), θέλουν να «πάρουν» το ματς κόντρα στους Ιταλούς στον Πειραιά, με «φόντο» την τελική τους κατάταξη στον προημιτελικό όμιλο του Champions League (14/5, 20:00 Φερεντσβάρος – Μπαρτσελονέτα).

Δηλώσεις:

Τάκης Δήμου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο από τους τρεις στόχους της χρονιάς, την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το χαρήκαμε και το πανηγυρίσαμε, αλλά τώρα, είμαστε προσηλωμένοι στο αυριανό παιχνίδι με την Μπρέσια.

Παρόλο που έχουμε κερδίσει το εισιτήριο για το Final-4, αυτό δεν μας ηρεμεί και θα εμφανιστούμε αύριο με την ίδια σοβαρότητα και ενθουσιασμό, επειδή θέλουμε να συνεχίσουμε στην καλή πορεία που έχουμε, τον τελευταίο καιρό».