Ο ΠΑΟΚ μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας (4-1) είναι ξανά στη κορυφή και θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να στεφθεί ξανά πρωταθλητής, 5 χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση του τίτλου.

Ο Κουλιεράκης  συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κ. Βικελίδης».

Ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραταχτεί με μία σημαντική απουσία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με του κίτρινους, αφού ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης συμπλήρωσε κάρτες στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι» κι έτσι θα εκτίσει την τιμωρία του στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Η εκτίμηση για Μουργκ

Από εκεί και πέρα, ανησυχία επικρατεί στους ασπρόμαυρους σχετικά με την κατάσταση του Τόμας Μουργκ. Ο Αυστριακός αποχώρησε στο 19ο λεπτό της σημερινής αναμέτρησης, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Η πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση του Μουργκ είναι πως δεν έχει υποστεί κάποιον μυϊκό τραυματισμό, αλλά ότι πάτησε άτσαλα και ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Έτσι ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που ακολουθεί, όπου αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ τότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.