Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Carolina Herrera θα τιμηθεί με το βραβείο ισπανικής κληρονομιάς 2024 στο Kennedy Center

Η Carolina Herrera θα τιμηθεί με το βραβείο ισπανικής κληρονομιάς 2024 στο Kennedy Center

H νέα σημαντική διάκριση για την κορυφαία σχεδιάστρια με καταγωγή από την Βενεζουέλα.

Η Carolina Herrera θα τιμηθεί με το 2024 Hispanic Heritage Award for Fashion στα 37α Ετήσια Βραβεία Ισπανικής Κληρονομιάς (HHAs) στο Κέντρο Όπερας του John F. Kennedy για τις Παραστατικές Τέχνες στις 5 Σεπτεμβρίου.

Υποστηριζόμενα από 40 εθνικά ιδρύματα που εξυπηρετούν τους Ισπανούς, τα HHA ιδρύθηκαν από τον Λευκό Οίκο το 1988 για να τιμήσουν τη δημιουργία του Μήνα Ισπανικής Κληρονομιάς στην Αμερική.

«Είναι τιμή να λαμβάνω το διεθνούς κύρους Βραβείο Ισπανικής Κληρονομιάς που αναγνωρίζει την τεράστια συνεισφορά και την κληρονομιά των Λατίνων στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο», δήλωσε η Herrera. «Είμαι περήφανη που έχω την ευκαιρία να γιορτάσω την πλούσια κληρονομιά και τα επιτεύγματά μας μαζί με τους τιμώμενους συναδέλφους μου τον Σεπτέμβριο».

«Το Ίδρυμα Ισπανικής Κληρονομιάς είναι ενθουσιασμένο που τιμά την υπερβατική Carolina Herrera, μια πραγματική παγκόσμια προσωπικότητα που εκπροσώπησε την κοινότητά μας με τόσο τεράστιο όραμα, αποφασιστικότητα και χάρη σε όλη την ιστορική της καριέρα», δήλωσε ο Antonio Tijerino, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του HHF στο WWD.

Η Herrera παρουσίασε την πρώτη της γυναικεία ready-to-wear συλλογή στο New York Metropolitan Club το 1981 και το House of Herrera εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια μάρκα πολυτελείας. Η εταιρεία που ανήκει στην Puig διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο λιανικής πώλησης που περιλαμβάνει τρεις εξολοκλήρου ιδιόκτητες μπουτίκ Carolina Herrera στη Νέα Υόρκη, το Ντάλας και το Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, ένα κατάστημα ομορφιάς στο Nanjing της Κίνας και περισσότερα από 320 CH spots που διαθέτουν γυναικεία, ανδρικά, παιδικά και αξεσουάρ συλλογές lifestyle. Το 2019, ο Wes Gordon διορίστηκε creative director της Carolina Herrera.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Herrera έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων το Geoffrey Beene Lifetime Achievement και το Founder’s Award προς τιμήν της Eleanor Lambert από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, του Σχεδιαστή της Χρονιάς στα Style Awards, το Fashion Group International Superstar Award, Queen Sofia Spanish Institute Gold Meal, Χρυσό Μετάλλιο Καλών Τεχνών από τον Βασιλιά Χουάν Κάρλος Α΄ και Βραβείο CFDA για τον Σχεδιαστή Γυναικείων Ενδυμάτων της Χρονιάς. Τα HHA, θεωρούνται μεταξύ των υψηλότερων διακρίσεων για τους Λατίνους και επίσης το μόνο ισπανικό πρόγραμμα που τιμά την αριστεία των Λατίνων σε διάφορες κατηγορίες.

Πηγή: GRACE

Sports in

Τα απόλυτο με σούπερ Λαουτάρο η Αργεντινή (2-0) – Ιστορική πρόκριση στους «8» για τον Καναδά (0-0,vids)

Η Αργεντινή έκανε το 3/3 στον όμιλο με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σκοράρει δις κόντρα στο Περού (2-0) – «Χρυσός» βαθμός για τον Καναδά κόντρα στην Χιλή (0-0)

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024