Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Δεν θυμάμαι πότε ήμουν κορυφαίος προπονητής, θυμάμαι όμως το back to back με την Εφές»

Αταμάν: «Δεν θυμάμαι πότε ήμουν κορυφαίος προπονητής, θυμάμαι όμως το back to back με την Εφές»

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στην κουβέντα για τον προπονητή της χρονιάς στην Euroleague, τονίζοντας πως δεν ξέρει τα κριτήρια, με τα οποία επιλέγεται και τονίζοντας πως το σημαντικό είναι η κούπα.

Ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στη NOVA, παραδέχθηκε πως δεν έχει καταλάβει πώς γίνεται η επιλογή, του κορυφαίου προπονητή, ενώ τόνισε ότι αυτός ψήφισε τον καλό του φίλο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

Επίσης έδωσε και πολλά συγχαρητήρια στον Τσους Ματέο για την πορεία του με την Ρεάλ Μαδρίτης και την κατάκτηση του βραβείου του καλύτερου προπονητή της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόουτς του Παναθηναϊκού σημείωσε πως έχει υπάρξει στο παρελθόν προπονητής της χρονιάς, «αλλά δεν το θυμάμαι. Θυμάμαι, όμως, τον back to back τίτλο με την Εφές».

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Πιστέψτε με ότι για εμένα το μόνο που είναι σημαντικό είναι να κατακτήσω τον τίτλο, γιατί, τελικά, όλοι θα είναι χαρούμενοι με αυτό. Ήμουν προπονητής της χρονιάς. Δεν θυμάμαι, όμως, όταν ήμουν προπονητής της χρονιάς, γιατί μου έδωσαν το βραβείο αυτό. Δεν το θυμάμαι αυτό, αλλά θυμάμαι τον back to back τίτλο με την Εφές.

Η μόνη πρόταση, ωστόσο, που θέλω να κάνω στη Euroleague είναι ότι όταν κάνετε αυτές τις επιλογές, νομίζω ότι αυτό θα είναι για το μέλλον, για να κάνουμε κάτι διαφορετικό και από την κουλτούρα, γιατί με την επιλογή ενός τέτοιου προπονητή, ο οποίος είναι παλιός μου φίλος, για να είναι προπονητής της χρονιάς. Είναι κάτι ειλικρινά που επέλεξα, τον καλύτερό μου φίλο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς για τις προσπάθειές του.

Οπότε, νομίζω ότι πολλοί-πολλοί από τους φίλους μας, επέλεξαν τους καλύτερούς τους φίλους, αλλά με όλον τον σεβασμό στον Τσους, συγχαρητήρια σε αυτόν, και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που τους άρεσε η δουλειά που έκανα φέτος, να πάρω τον Παναθηναϊκό από τη 17η θέση και να τον πάω στη 2η θέση της κανονικής διάρκειας και στο Final 4».

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024