Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ τα έβαλε δημόσια πριν λίγο καιρό με τον Ντοκ Ρίβερς λέγοντας πως κάθε φορά που τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, ο έμπειρος προπονητής κατακρίνει τους αθλητές του δίχως να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί.

Ο Ρίβερς με τη σεζόν να έχει τελειώσει πια, πέρασε στην αντεπίθεση μέσω του Stephen A. Smith Show.

Αναλυτικά η δήλωση του

«Ο Τζέι Τζέι έχει πρόβλημα μαζί μου εδώ και καιρό, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Όταν προπονείς, είναι πιθανό να σε κατηγορήσουν. Στη δική του περίπτωση, απλώς δεν του δώσαμε νέο συμβόλαιο. Ήμασταν στους Κλίπερς και του μείωσα τα λεπτά επειδή δεν ήταν αποτελεσματικός στα playoffs. Το ξέρουν όλοι. Τα καλύτερα νούμερά του τα έγραψε με έναν συγκεκριμένο coach και τον έχετε αυτή τη στιγμή μπροστά σας. Εγώ τον έσωσα από το Μιλγουόκι και του έδωσα ρόλο starter. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η καριέρα του εκτοξεύθηκε. Είναι προφανώς ότι κάτι δεν του αρέσει, όμως δεν έχω πρόβλημα μαζί του», είπε ο Ρίβερς.

Σε τέσσερις σεζόν με τους Κλίπερς ο Ρέντικ είχε 15.8 πόντους (44% στο τρίποντο), 2.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 28.9 λεπτά σε 266 αγώνες κανονικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του Ρίβερς.