Ο Χρήστος Μανδάς έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί κάτω από τα δοκάρια της Λάτσιο και ήδη δύο ομάδες της Serie A έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα κίπερ.

Οι Φιορεντίνα και Μόντσα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μανδά σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Όπως μεταδίδει σήμερα (15/5) το «Il Messaggero», η Μόντσα θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού ώστε να τον καθιερώσει κάτω από τα γκολπόστ της τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν, αφού ο βασικός της τερματοφύλακας Ντι Γκρεγκόριο θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ στο «κόλπο» βρίσκεται και η Φιορεντίνα, που εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει στους Ρωμαίους ορισμένα χρήματα αλλά και τον διεθνή Τσέχο, Αντονιν Μπάρακ, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Το σχετικό δημοσίευμα πάντως υποστηρίζει πως από οι «λατσιάλι» δεν φαίνονται αρκετά… ζεστοί ώστε να πουλήσουν τον 23χρονο τερματοφύλακα και συζητούν μόνο για παραχώρησή του με την μορφή δανεισμού, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, σε περίπτωση που δεν φύγει ο βασικός τους Ιβάν Προβεντέλ. Ενδεικτικό των προθέσεων της Λάτσιο, είναι πως οι Ρωμαίοι συζητούν για την πώλησή του με ένα ποσό της τάξης των 25 – 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μανδάς φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια με την Λάτσιο, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 92 ματς. Σε 28 από αυτά κράτησε το μηδέν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: