Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τέξας: Πυρά από αγνώστους στον δρόμο διαπέρασαν τοίχο σπιτιού και πέρασαν ξυστά από το κεφάλι 9χρονου

Τέξας: Πυρά από αγνώστους στον δρόμο διαπέρασαν τοίχο σπιτιού και πέρασαν ξυστά από το κεφάλι 9χρονου

Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν

Τυχερό μέσα στην ατυχία του ήταν ένα 9χρονο αγόρι στο Τέξας στις ΗΠΑ αφού σφαίρες από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στον δρόμο διαπέρασαν τον τοίχο δίπλα στο παράθυρο αλλά ευτυχώς δεν τον «πέτυχαν» για λίγα εκατοστά, όπως δείχνει η κάμερα ασφαλείας.

Ο 9χρονος Έρολ παραμένει σκυμμένος καθώς οι σφαίρες πέφτουν βροχή πάνω από το κεφάλι του

Στα πλάνα φαίνεται το παιδί να βρίσκεται στον καναπέ και ξαφνικά να βγάζει μια κραυγή σκύβοντας να καλυφθεί καθώς οι σφαίρες περνούν ξυστά από το κεφάλι του σηκώνοντας σωρό σκόνης και καπνού.

Ο Έρολ παραμένει σκυμμένος καθώς οι σφαίρες πέφτουν βροχή πάνω από το κεφάλι του, περιμένοντας να υποχωρήσουν οι πυροβολισμοί πριν τρέξει στο διπλανό δωμάτιο που ήταν η μητέρα του, Μέρι Τζέιν Γκονζάλες.

Η σφαίρες «πέρασαν μέσα από τον τοίχο», είπε στο NBC 5 το παιδί που εμφανίστηκε δίπλα στη μητέρα του. Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν απλώς πυροτεχνήματα, αλλά όταν άκουσε τις κραυγές κοίταξε έξω και κατάλαβε τι γινόταν.

Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, – ηλικίας από 3 έως 19 ετών – τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς στις αρχές Μαΐου στο συγκρότημα διαμερισμάτων Miramar στο Fort Worth.

«Άλλαξε τα πάντα στη ζωή μας»

Η Γκονζάλες αφού διαπίστωσε ότι ο γιος της και τα άλλα δύο παιδιά της ήταν ασφαλείς, έτρεξε να βοηθήσει όπως μπορούσε καθώς άκουγε τους γείτονες να ουρλιάζουν από τον κάτω όροφο.

Φέρνοντας πετσέτες και ό,τι άλλο ήταν πρόσφορο προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία σε πολλά από τα θύματα. Το πιο δύσκολο περιστατικό ήταν αυτό της 3χρονης, η οποία αργότερα χρειάστηκε να υποβληθεί σε αφαίρεση του ενός νεφρού λόγω των τραυμάτων της.

«Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα, βλέποντάς την σταδιακά να χάνει τις αισθήσεις της», είπε η Γκονζάλες.

Η μητέρα δήλωσε στα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα ότι το γεγονός αυτό την έχει σημαδέψει μόνιμα και γι’ αυτό η οικογένεια σκέφτεται να μετακομίσει αλλού. «Άλλαξε για πάντα τη ζωή μας. Έχουμε ψυχικό τραύμα. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να πυροβολείται, πόσο μάλλον ένα παιδί» ανέφερε σοκαρισμένη.

Η συγκεκριμένη γειτονιά σημειώνει υψηλά επίπεδα εγκληματικότητας και φτώχειας, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.

Για το περιστατικό δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη συλλήψεις και η αστυνομία του Fort Worth ζητά από όσους γνωρίζουν ή είδαν κάτι να βοηθήσουν ώστε να αναγνωριστούν οι δράστες και να συλληφθούν.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024