Μία σοκαριστική καταγγελία για βιασμό μίας 36χρονης από τον 33χρονο εν διαστάσει συζύγου του στο σπίτι τους στη Χαλάστρα, στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 36χρονης ο εν διαστάσει σύζυγός της, πρωινές ώρες της Τετάρτης πήγε στο σπίτι της, όπου με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασε αυτήν στην ανοχή γενετήσιας πράξης.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Δέλτα για βιασμό, παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, κλοπή, καθώς της πήρε το κινητό τηλέφωνό της και απειλή σε βάρος 36χρονης.

Επιπλέον, βραδινές ώρες της Τρίτης 14ης Μαΐου, ο δράστης είχε μεταβεί εξωτερικά της οικίας της και είχε απειλήσει την παθούσα.

Ο 33χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 15-05-2024, σε περιοχή του Δήμου Δέλτα, 33χρονος για βιασμό, παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία,κλοπή και απειλή σε βάρος 36χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, ο 33χρονος, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, μετέβη στην οικία της 36χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όπου με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασε αυτήν στην ανοχή γενετήσιας πράξης, ενώ στη συνέχεια της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο.

Επιπλέον, βραδινές ώρες της 14-05-2024, ο δράστης είχε μεταβεί εξωτερικά της οικίας της και είχε απειλήσει την παθούσα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».