Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το ονειρικό beauty look της Helena Christensen που εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ Καννών 2024

Το ονειρικό beauty look της Helena Christensen που εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ Καννών 2024

Το θρυλικό μοντέλο έκανε τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί να πάρουν φωτιά.

Όταν οι διασημότητες κάνουν την εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ των Καννών, το κόκκινο χαλί μετατρέπεται σε μια εκθαμβωτική «βιτρίνα» high fashion δημιουργιών κι εντυπωσιακών beauty looks κατά τη διάρκεια των 12 ημερών της δημοφιλούς εκδήλωσης.

Μένοντας στο κομμάτι της ομορφιάς, μας εντυπωσίασε το συγκλονιστικό ρετρό beauty look της Helena Christensen που έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά.

Η Helena Christensen εμφανίστηκε με ένα custom-made ολόλευκο μάξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ από τον οίκο Vivienne Westwood, το οποίο συνδύασε με κοσμήματα Pomellato. Το styling επιμελήθηκε ο διάσημος στιλίστας Clement Lomellini, ο οποίος θέλησε να αναδείξει τη σέξι πλευρά του κορυφαίου μοντέλου και το πέτυχε. Εκείνο, όμως, που εντυπωσίασε περισσότερο τους πάντες, ήταν το ονειρικό beauty look της.

Το χτένισμά της είχε μια coquette αισθητική, με ψηλή αλογοουρά και αφέλειες να πέφτουν ελεύθερες στο μέτωπό της κάνοντας πιο ρομαντικό το συνολικό look. Ο hair artist που επιμελήθηκε το χτένισμά της, ο Owen Gould, θέλησε να πάει το hairstyle της Helena Christensen ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας στην αλογοουρά μια λευκή κορδέλα δεμένη σε φιόγκο, η οποία χάρισε στο στιλ του μοντέλου πολλούς πόντους κομψότητας.

Για το μακιγιάζ της Helena Christensen, η διάσημη makeup artist Soo Park επέλεξε να δημιουργήσει ένα cat-eye look με μαύρο eyeliner κι έντονες βλεφαρίδες, ενώ χρησιμοποίησε και μια σκιά ματιών σε απαλή καφέ απόχρωση για να τονίσει το πράσινο χρώμα ματιών του θρυλικού μοντέλου και να κάνει πιο «ζεστό» το βλέμμα της. Στα μάγουλα, εφάρμοσε ένα ρουζ σε απαλό ροζ τόνο και στα χείλη προτίμησε ένα nude/ροζ κραγιόν με μια μικρή δόση λάμψης δημιουργώντας τα τέλεια, juicy lips.

πηγή: grace.gr

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024