Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα δύο θετικά συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές – Ακολουθούν 3+1 σποτ

Τα δύο θετικά συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές – Ακολουθούν 3+1 σποτ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα τρία σποτ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τις ευρωεκλογές όπου ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πρωταγωνιστής, τι λένε στην Κουμουνδούρου - Σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς το Σαββατοκύριακο

Τέσσερα προεκλογικά σποτ αναμένεται να δώσει ακόμη στη δημοσιότητα εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά τα τρία που δημοσιοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες και είχαν ως κεντρικό πρόσωπο τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

Τα τρία πρώτα σποτ αφορούν την υγεία, τη φορολογία και την ακρίβεια, τρία σημεία που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει βάρος κατά την προεκλογική περιόδου.

Στο σύνολο, όπως λένε στην Κουμουνδούρου, «τα σποτ είναι τα πρώτα μιας ολοκληρωμένης σειράς που θα ακολουθήσει, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του ελληνικού λαού για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται άλλα τρία τηλεοπτικά μηνύματα- εξειδικευμένα το καθένα στα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους πολίτες συν ένα επιπλέον που θα προβάλλεται την τελευταία προεκλογική εβδομάδα, για το οποίο η Κουμουνδούρου υπογραμμίζει «πως θα προκαλέσει αίσθηση». Συνολικά, θα δοθούν στη δημοσιότητα επτά σποτ.

Τα τρία σποτ που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ξεκινούν με αρνητικά στατιστικά στοιχεία της χώρας -και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης- στους τομείς που καταπιάνονται και στη συνέχεια εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει το σύνθημα σε όλα τα σποτ «η Ελλάδα που θέλουμε» και προβάλλει στη συνέχεια τις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην Κουμουνδούρου ποντάρουν στο άφθαρτο πολιτικά πρόσωπο του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ώστε να προσελκύσουν ευρύτερα κοινά, ενώ, ταυτόχρονα, προτάσσουν ένα ακόμη θετικό σύνθημα στην καμπάνια τους, το «καλύτερη ζωή τώρα». Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, «άξιζει στην κοινωνική πλειοψηφία και είναι εφικτό μια «καλύτερη ζωή τώρα» και όχι θεωρητικά και στο απώτερο μέλλον». Για το ίδιο σύνθημα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε τονίσει από τη Λάρισα πως «χρειάζεται να έχουμε μια καλύτερη ζωή τώρα, όπως λέει και το σύνθημά μας και όχι μια σταθερότητα στον πάτο, που είναι το σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας».

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι και στο βαν της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη δεν προβάλλεται το σήμα του κόμματος ή υποψήφιοι ευρωβουλευτές αλλά το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη με το σύνθημα «καλύτερη ζωή τώρα».

Το βαν της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη στην Καβάλα

Ο Κασσελάκης επέστρεψε και πάει στην Ηλιούπολη – Το Σαββατοκύριακο σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τις προηγούμενες μέρες περιόδευσε στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου πραγματοποίησε θεσμικές συναντήσεις αλλά κυρίαρχα περιόδευσε σε πλατείες και κεντρικά μέρη, συνομιλώντας με πολίτες.

Από τη Δράμα ο Στέφανος Κασσελάκης γύρισε τα μεσάνυχτα, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης θα περιοδεύσει στην αγορά της Ηλιούπολης όπου στις 18:30 το απόγευμα στο εκλογικό βαν, στην πλατεία Ηρώων Πολεμιστών (πλατεία Φλέμινγκ), θα να συνομιλήσει με δημότες της περιοχές.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης στις 18 και 19 Μαΐου θα βρεθεί στην Κεντρική Μακεδονία. Το πρωί του Σαββάτου αναμένεται να βρεθεί στο Κιλκίς, όπου βρίσκεται ο εκλεγμένος βουλευτής Πέτρος Παππάς. Το απόγευμα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται να επισκεφθεί την έκθεση βιβλίου και ενδεχομένως στην έκθεση The Comic Con.

Την Κυριακή ενδεχομένως να βρεθεί σε εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στις δυτικές συνοικίες, στον Εύοσμο, όπου υπάρχουν σκέψεις να πραγματοποιήσει ομιλία από το βαν της περιοδείας.

Sports in

Live streaming: Ο ημιτελικός Ισπανία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024