Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Σακίλ ΜακΚίσικ, τον αντίπαλο που θα ήθελε να αντιμετωπίσει στο Final Four της Euroleague και για το κίνητρο που υπάρχει στον Ολυμπιακό μετά το περσινό φινάλε της σεζόν στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Amerikanos24:

Για το πόσο συσπείρωσε την ομάδα ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Οι κόουτς καταστρώνουν ένα πλάνο παιχνιδιού. Σκέφτονται, ποιους θέλουν να παίξουν και πότε να παίξουν και εκτός από αυτό, εμείς απλά πρέπει να χειριζόμαστε τις δουλειές στο παρκέ και να πηγαίνουμε εκεί έξω και να παίζουμε σκληρά, να παίζουμε μαζί και να τα δίνουμε όλα εκεί έξω στο παρκέ. Χρειάζονται όλοι, από τον προπονητή μέχρι τους φροντιστές για να γίνει η δουλειά».

Για τον Σακίλ ΜακΚίσικ: «Είναι σημαντικός, τον χρειαζόμαστε. Όλοι χρειάζονται, δεν μπορεί να είναι μόνο εγώ, ή ο Πίτερς, δεν μπορεί να είναι ο Ουόκαπ. Θα χρειαστούν όλοι. Τώρα που βρίσκει την φόρμα του και είμαι σίγουρος ότι όλοι το περίμεναν μέσα στη σεζόν. Τον εμπιστευτήκαμε, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και εφόσον αυτός πιστεύεις στις ικανότητές του, ο Σακ μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Για το πόσο τον παρακινεί το πώς τελείωσε η περσινή σεζόν: «Εγώ προσωπικά θέλω να τα πάω καλύτερα, ακόμη και αν δεν κάνω καλά παιχνίδια, εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, θέλω να βοηθάω την ομάδα και όπως ξέρουν όλοι σιχαίνομαι να βρίσκομαι στο παρασκήνιο».

Για τον αντίπαλο που θέλει στον τελικό της Ευρωλίγκας: «Για εμένα δεν έχει σημασία, αλλά έχω βαρεθεί να παίζω αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είναι δύο καλές ομάδες, αλλά για εμένα δεν έχει σημασία».