Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι: Τέλος η σεζόν για τον Έντερσον - Χάνει τον «τελικό» του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου

Μάντσεστερ Σίτι: Τέλος η σεζόν για τον Έντερσον – Χάνει τον «τελικό» του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου

Νοκ-άουτ για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν τέθηκε ο Έντερσον, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τρίτης (14/5) κόντρα στην Τότεναμ

Η Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζεται για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν, με τους Πολίτες να διεκδικούν το εγχώριο νταμπλ στο φινάλε της φετινής σεζόν.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει την νίκη στην τελευταία αγωνιστική της Premier League κόντρα στην Γουέστ Χαμ για να στεφθεί πρωταθλήτρια για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ στις 24/5 θα αντιμετωπίσει την, συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup.

Πλήγμα για την Μάντσεστερ Σίτι, ενόψει του τελικού του πρωταθλήματος με την Γουέστ Χαμ και του Κυπέλλου με την Γιουνάιτεντ.

Οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ, ωστόσο, θα παραταχτούν με μία σημαντική απουσία στους δύο αυτούς «τελικούς», αφού ο Έντερσον έχει τεθεί νοκ-άουτ, μετά τον τραυματισμό που υπέστη ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας στο ματς της προηγούμενης Τρίτης (14/5) κόντρα στην Τότεναμ.

Ο 30χρονος πορτιέρε τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση με τον αμυντικό των Σπερς, Κριστιάν Ρομέρο στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης της Σίτι με 2-0, και αντικαταστάθηκε με τον Στέφαν Ορτέγκα, με τον Γερμανό να εξελίσσεται σε ήρωα της βραδιάς πραγματοποιώντας 3 μεγάλες αποκρούσεις.

«Έχει υποβληθεί από τότε σε σαρώσεις της τραυματισμένης περιοχής που αποκάλυψαν ένα μικρό κάταγμα στη δεξιά κόγχη του ματιού», ανέφερε η η επίσημη ενημέρωση της Σίτι. «Ο τραυματισμός θα εμποδίσει τον Έντερσον να παίξει περαιτέρω ρόλο στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν 2023-24».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Σε υψηλά επίπεδα οι εισαγωγές και οι θάνατοι από Covid

Συνολικά 472 ασθενείς χρειάστηκαν νοσηλεία σε διάστημα επτά ημερών, ενώ καταγράφηκαν 22 θάνατοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024