Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Με Τερίμ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός

Με Τερίμ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός

Ο Φατίχ Τερίμ όλα δείχνουν ότι θα είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αφού δεν υπάρχει κάποια ένδειξη απομάκρυνσης του.

O Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, σε ένα ακόμη ματς που ήταν κατώτερος των περιστάσεων και πλέον απομένει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι είναι σε μία πολύ περίεργη κατάσταση, δέχονται έντονη κριτική, ενώ τη μερίδα του λέοντος την έχει ο Φατίχ Τερίμ και ο Γιάννης Αλαφούζος. Το τριφύλλι μετά την ήττα από τον Δικέφαλο του βορρά κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός Ευρώπης, αν δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό και αν δεν πάρει το Κύπελλο απέναντι στον Άρη.

Μένει τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει εξοργιστεί και αντιδρά με καυστικά σχόλια στα social media, μετά τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ με 4-1. Η απώλεια του τίτλου του πρωταθλητή και κυρίως, η ολική κατάρρευση της ομάδας στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Άρη έχει υπαίτιο τον ιδιοκτήτη της ομάδας, ο οποίος έδιωξε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να πάρει τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος απέτυχε στο τριφύλλι, ο κόσμος ζητάει να απολυθεί, όμως όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, μιας και δεν φαίνεται να θέλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού να προβεί σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, μία βδομάδα ουσιαστικά πριν τον τελικό Κυπέλλου, που κρίνεται ένας τίτλος.

Προς το παρόν λοιπόν, ο Τερίμ φαίνεται ότι θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Sports in

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024