Ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε με 3-1 στο προπονητικό του Ρέντη του Γιούχτα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play-outs της Super League 2 και πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του ματς, πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση και τελικά «λύγισε» στο φινάλε την αντίσταση των Κρητικών με τα δύο γκολ από τους Βλαχομήτρο και Πατήρα (87′, 89′).

Στην Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Γιούχτας, ο οποίος έπεσε και μαθηματικά μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Oλυμπιακός Β’ μπήκε καλύτερα στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Μαρίνο να νικάει στο τετ-α-τετ τον Πρινιωτάκη, ωστόσο στο 29′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Νοικοκυράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, όμως οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα κι έφτασαν στην νίκη με δύο γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τα δύο γκολ τους λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Αρχικά, ο Βλαχομήτρος στο 87′ έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό Β’ με πέναλτι, ενώ ο Πατήρας μετά από ωραία αντεπίθεση στο 89′, σκόραρε για το 3-1, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Μπότης, Μπα, Λάιτνερ (74′ Τσέλιος), Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Μαυρουδής (60′ Σγούρος), Μαρίνος (66′ Πατήρας), Κατσουλίδης, Ιμπαγάσα (60′ Καρακούτης), Σαπουντζής, Πινακάς (66′ Βλαχομήτρος)

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Λιποράσε, Τσίρης, Κόλα, Κορνιλάκης, Θεοδωράκης (71′ Μπουρσέλης), Λώλης, Δασκαλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρετός (62′ Αλεξόπουλος)