Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Μέντι στους παίκτες - «Μπράβο, κάνατε ότι είχα ζητήσει»

Το μήνυμα του Μέντι στους παίκτες – «Μπράβο, κάνατε ότι είχα ζητήσει»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μοίρασε μπράβο στους παίκτες του για την ένταση με την οποία αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Όχι μόνο για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά και για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην Ένωση.

Το βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, ήταν να βγάλουν οι «ερυθρόλευκοι» πολλές δυνάμεις και ενέργεια, τα οποία είναι στοιχεία που καθορίζουν την έκβαση των μεγάλων αναμετρήσεων.

Και ο Ισπανός είδε τους παίκτες του να ασκούν πίεση στην αντίπαλό τους και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε σε όλο το γήπεδο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι σε αυτό το διάστημα οι πειραιώτες πέτυχαν δύο γκολ, είχαν δοκάρι αλλά και δύο ακόμα καλές ευκαιρίες, απειλώντας συνεχώς την εστία του Στάνκοβιτς.

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν ασφυκτικά τους παίκτες της ΑΕΚ με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να κάνουν πολλά λάθη.

Ο Μεντιλίμπαρ λοιπόν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και τα όσα είπε στους παίκτες του είναι ενδεικτικά της ικανοποίησης του Ισπανού.

«Μπράβο, κάνατε ότι σας ζήτησα. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας, τρέξαμε πολύ καλά και πιέσαμε τον αντίπαλό μας.

Ήταν μια καλή εικόνα της ομάδας σ’ ένα απαιτητικό παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού στους παίκτες του.

Η εικόνα των δύο ομάδων ήταν η μέρα με τη νύχτα και τα όσα άλλωστε είπε ο τεχνικός της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου, φανερώνουν και την πραγματικότητα.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε λόγο για το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας του με τον ίδιο στον πάγκο και γι’ αυτό βέβαια υπεύθυνος ήταν ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επέτρεψαν στην Ένωση να δημιουργήσει και με την τριάδα Έσε, Όρτα, Τσικίνιο κατάφεραν να πάρουν από νωρίς το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Παράλληλα «σημάδεψαν» τον Σιντιμπέ στο δεξί άκρο άμυνας των «κιτρινόμαυρων» και προκάλεσαν προβλήματα στην άμυνα της Ένωσης.

Ο Ολυμπιακός «στόχευσε» στις αδυναμίες της ΑΕΚ και κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί, κατακτώντας μια πολύ σημαντική νίκη.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024