Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Παρασκευή (17/5), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» Κυπελλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στην Α1 και στις 19:30 (OSFP TV), αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τον πρώτο ημιτελικό.
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της Α1.
Κόντρα στους «πράσινους» στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις του, να «πάρει» τον πρώτο ημιτελικό και να κάνει το πρώτο, από τα δύο βήματα, για την πρόκριση στους τελικούς της Α1.
Δηλώσεις:
Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξεκινάμε, τώρα, τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό. Κύριος μας σκοπός είναι να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχουμε, εδώ και αρκετά παιχνίδια. Πιστεύω, ότι η δυναμικότητά μας, αν δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, είναι υψηλότερη από του Παναθηναϊκού και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ωστόσο, εκτός από την πρόκριση στον τελικό, που είναι ο στόχος μας, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ματς σαν άλλο ένα βήμα προς καλύτερες εμφανίσεις, καλύτερες αποδόσεις, ώστε να είμαστε όλο και πιο κοντά στο μέγιστο των δυνατοτήτων που έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της πειραϊκής ομάδας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.