Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Άγνωστες λεπτομέρειες για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά 

Άγνωστες λεπτομέρειες για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά 

Το περιστατικό είχε συμβεί στην πόλη του Αγρινίου.

Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά κυκλοφορεί το βιβλίο στο οποίο ο τραγουδιστής «διηγείται» τη ζωή του από την αρχή, μέσα από την αυτοβιογραφία του «Καλησπέρα και καλή βραδιά», η οποία θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ταξιδευτής.

Ο συγγραφέας, Θάνος Κανούσης, ο οποίος είναι ο βιογράφος του «Άρχοντα της Πίστας», μίλησε στο «Στούντιο 4» για την απαγωγή του λαϊκού τραγουδιστή. Μάλιστα, όπως δήλωσε υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν γνώριζε για τον Βασίλη Καρρά, πριν αναλάβει το εν λόγω εγχείρημα.

Η απαγωγή

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό κατά το οποίο ο Βασίλης Καρράς απήχθη από αγνώστους, προκειμένου να μην πραγματοποιήσει προγραμματισμένη του εμφάνιση.

«Ξύπνησε κάποια στιγμή για να πάει στο πανηγύρι στο Αγρίνιο, άργησαν οι άνθρωποι να τον πάρουν και υπήρχαν δυο τύποι οι οποίοι συστήθηκαν ως καπνέμποροι και του είπαν: “Άρχοντά μου, τι κάνεις; Εμείς θα σε πάμε στο πανηγύρι”. Μπήκε στο αυτοκίνητο με δυο ανθρώπους που ήταν θαυμαστές του», περιέγραψε ο Θάνος Κανούσης.

«Κατά την πορεία, το αυτοκίνητο λοξοδρομεί και βγαίνουν κάποιοι τύποι με πιστόλια, τον απαγάγουν και τον πάνε σε ένα χωριό ακατοίκητο μέχρι τις 4 το πρωί. Η συναυλία δεν έγινε. Αυτό έγινε γιατί στο ίδιο πανηγύρι υπήρχαν και άλλοι καλλιτέχνες, και για να μη μαζέψει όλο τον κόσμο ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος ήταν το πρώτο όνομα» συνέχισε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Ήταν πολύ κακή στιγμή, οι δικοί του άνθρωποι δεν ήξεραν πού είναι. Όταν επέστρεψε, τον βρήκε ένας αυγουλάς τυχαία και τρελάθηκε που τον είδε».

Δείτε το βίντεο:

Το τελευταίο τραγούδι του Βασίλη Καρρά

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, σχεδόν 10 χρόνια μετά την τελευταία του κυκλοφορία, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Ο λόγος για το «Ακόμα και στον Ύπνο μου» τους στίχους του οποίου υπογράφει ο αείμνηστος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς.

Το «Ακόμα και στον Ύπνο μου» αποτελεί άλλη μία απόδειξη της στενής φιλίας που διατηρούσε ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης με τον αξεπέραστο Βασίλη Καρρά, χαρίζοντας του έναν πραγματικό λαϊκό ύμνο αφιερωμένο στον έρωτα. Το τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company αποτελεί ένα αυθεντικό ηχόχρωμα που είχε λείψει από το μουσικό χώρο.

Ακούστε το τραγούδι:

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024