Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ έσπασε (ξανά) το πρωτόκολλο με τη φούστα της - Τι επέλεξε να φορέσει στη Νιγηρία

Η Μέγκαν Μαρκλ έσπασε (ξανά) το πρωτόκολλο με τη φούστα της – Τι επέλεξε να φορέσει στη Νιγηρία

Η Μέγκαν Μαρκλ για ακόμα μια φορά γίνεται viral!

Το ταξίδι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στη Νιγηρία απασχόλησε ιδιαίτερα τα διεθνή μέσα αλλά και τον βασιλιά Κάρολο που σχολίασε αρνητικά την απόφασή τους αυτή. Κάποιοι μάλιστα την χαρακτηρίζουν ως «ανεπίσημη» βασιλική περιοδεία.

Ωστόσο, η Μέγκαν Μάρκλ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδιά της αλλά και στο ότι μέσω ενός DNA test έμαθε ότι είναι 43% Νιγηριανή. Τα βλέμματα τράβηξαν τα looks που επέλεξε η Δούκισσα του Σάσσεξ με πολλούς να την αποθεώνουν.

Η φούστα- παρεό της «έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο

Η Μέγκαν κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας ένα λευκό Carolina Herrera πουκάμισο που συνδύασε με Βurberry ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία υπέροχη φούστα που είχε τυλίξει γύρω από τη μέση της. Πρόκειται για μία φούστα φτιαγμένη από παραδοσιακό εργαστήριο της Νιγηρίας που δόθηκε στη Meghan ως δώρο την προηγούμενη ημέρα. Η Δούκισσα ενθουσιάστηκε με το δώρο της και έσπευσε να φορέσει την αυτοσχέδια φούστα της για να τιμήσει τη νιγηριανή κουλτούρα.

Η επιλογή της να φορέσει ουσιαστικά το δώρο της, σχολιάστηκε θετικά από τους θαυμαστές της. «Αγαπώ που δέχτηκε το δώρο και το φόρεσε αμέσως», έγραφε ένα από τα πολλά σχόλια.

Με την αποδοχή του συγκεκριμένου δώρου, η Μέγκαν έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο. Σύμφωνα με αυτό, ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει προσεκτικά να αποδέχεται δώρο και μάλιστα αυτό, να κοστίζει λιγότερο από 150 λίρες. Για αυτό συνήθως τα μοναδικά δώρα που δέχονται οι γαλαζοαίματοι από τους θαυμαστές τους είναι λουλούδια, χειροτεχνίες και σοκολατάκια.

Η Μέγκαν και ο Χάρι που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020, έχουν κάθε δικαίωμα να λαμβάνουν δώρα, καθώς οι περιορισμοί του βασιλικού πρωτοκόλλου δεν τους αφορούν πια.

«Πήγαν εκεί σαν απατεώνες royals»

Μιλώντας στην The Mirror, ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn ανέφερε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι έξω φρενών με το ζευγάρι, όπως και ο Κάρολος. «Ο Ουίλιαμ είναι έξαλλος και αποφασισμένος να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αυτό να συμβαίνει στο μέλλον. Λέγεται ότι και ο Κάρολος είναι πιο θυμωμένος από ποτέ. «Αυτό που πραγματικά αναστάτωσε τους royals είναι το γεγονός ότι οι Νιγηριανοί αντιμετώπισαν τη Μέγκαν και τον Χάρι σαν να αυτή ήταν μια επίσημη βασιλική περιοδεία» είπε χαρακτηριστικά.

Ο βασιλικός συγγραφέας ανέφερε ακόμα ότι η οικογένεια ήξερε κατά βάθος ότι οι Σάσεξ «θα προσπαθούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο σύντομα», ενώ όπως αποδείχθηκε το ταξίδι στη Νιγηρία «επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους τους»

«Είναι λες και ο Χάρι και η Μέγκαν πήγαν εκεί σαν απατεώνες royals, αφού το ταξίδι τους στη Νιγηρία είναι μια τολμηρή δήλωση ότι αρνούνται να δεχτούν ότι δεν εργάζονται πλέον ως royals. Την ίδια ώρα που ο Ουίλιαμ και ο Κάρολος αναρωτιούνται “Πώς θα ελέγξουμε αυτήν την εφιαλτική κατάσταση”».

Ο Τom από την πλευρά του δικαιολόγησε την ανησυχία της βασιλικής οικογένειας, καθώς όλα όσα θα περίμενε να δει κανείς από μια επίσημη βασιλική επίσκεψη ήταν εκεί – οι δεξιώσεις, οι επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε τραυματίες στρατιώτες και άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ομιλίες της Μέγκαν και του Χάρι αλλά και ολόκληρη η στάση τους είχαν σχεδιαστεί για να δώσουν την εντύπωση ότι εξακολουθούν να είναι εν ενεργεία royals.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024