Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πιο «λάθος» παπούτσια της Κιμ Καρντάσιαν - Πήγε στο Met Gala με πανύψηλες πλατφόρμες χωρίς τακούνι

Τα πιο «λάθος» παπούτσια της Κιμ Καρντάσιαν – Πήγε στο Met Gala με πανύψηλες πλατφόρμες χωρίς τακούνι

'Επρεπε να ισορροπεί στις μύτες των ποδιών της.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και όχι μόνο παρέλασαν και φέτος από το κόκκινο χαλί της λαμπερής εκδήλωσης στο Metropolitan Museum of Art, φορώντας υπέρκομψες και avant-garde δημιουργίες.

Ανάμεσά τους και η Kim Kardashian που πάντα γίνεται viral με τις εμφανίσεις της. Το εντυπωσιακό ασημένιο φόρεμα-κορσές που φόρεσε δεν ήταν το μόνο πράγμα που έκανε τον κόσμο να μιλάει μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στο Met Gala του 2024.

To Met Gala 2024, είχε ως θεματική ενότητα το «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion», έτσι πολλά looks ήταν έμπνευσμένα από το διάσημο παραμύθι «Η Ωραία Κοιμωμένη». Σε φωτογραφίες που ανέβασε η Αμερικανίδα σταρ από την προετοιμασία της μαζί με τον John Galliano, εκτός από το θεόστενο κορσέ που έκανε τη μέση της να μοιάζει σοκαριστικά μικρή, φόρεσε και τα πιο άβολα παπούτσια!

Όπως θα δεις, πρόκειται για ένα ζευγάρι πανύψηλες PVC πλατφόρμες, χωρίς τακούνι. Η Κιμ είπε ότι επέλεξε παπούτσια χωρίς τακούνι για να μην σκοντάψει στην ουρά του φορέματός της.

Η αδερφή της ριάλιτι σταρ, Κλοέ, σχολίασε τη δραματική επιλογή παπουτσιού λέγοντας: «Αυτό το αόρατο τακούνι είναι άγριο! Πώς τα κατάφερες; Σίγουρα θα είχα πέσει».

Γιατί δεν έβγαλε ποτέ την γκρι ζακέτα της

Η σταρ συνδύασε το φόρεμά της με μια γκρι ζακέτα σε cropped γραμμή που φορούσε από πάνω, ένα αξεσουάρ που προκάλεσε σύγχυση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Τι είναι το γκρι πουλόβερ;» σχολίασε ένας follower κάτω από μια ανάρτηση που μοιράστηκε η Καρντάσιαν στο Instagram. «Δεν κατάλαβα καθόλου το πλεκτό» έγραψε ένας άλλος, με κάποιους θαυμαστές να προτείνουν ότι θα έπρεπε να είχε μείνει χωρίς την ζακέτα.

Σε μια συνέντευξη για το κόκκινο χαλί, η σταρ του ριάλιτι μοιράστηκε την ιστορία πίσω από την εμφάνισή της και εξήγησε πώς επηρεάστηκε από το φετινό dress code του Met Gala, «The Garden of Time».

«Αυτή είναι η πιο άγρια νύχτα της ζωής μου σε έναν κήπο», είπε για το ντύσιμό της. «Και απλά έτρεξα έξω και άρπαξα το πουλόβερ του φίλου μου και το έριξα πάνω μου. Και έπρεπε να πάω στη δουλειά. Τα μαλλιά μου είναι εντελώς μπερδεμένα».

Στην πραγματικότητα, παρόμοιο styling είδαμε και στην πολυαγαπημένη συλλογή υψηλής ραπτικής «Artisinal» του Maison Margiela για την άνοιξη του 2024, στην οποία τα μοντέλα παρουσίαζαν εμφανίσεις με κορσέδες και πουλόβερ και ζακέτες.

Sports in

Σενάριο για Έντσο Ντίαζ στον Παναθηναϊκό

«Η Ρίβερ ψάχνει αντικαταστάτη για αριστερό μπακ», γράφουν στην Αργεντινή και συνδέουν τον Έντσο Ντίαζ με τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024