Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
5 αφρόλουτρα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε εμπειρία χαλάρωσης

5 αφρόλουτρα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε εμπειρία χαλάρωσης

Διάλεξε αυτό που θα σου προσφέρει τη χαλάρωση που χρειάζεσαι!

Τι πιο χαλαρωτικό μετά από μια κουραστική μέρα από το να γυρνάς στο σπίτι και να κάνεις ένα ντους που θα πάρει από πάνω σου κάθε αρνητική σκέψη και πίεση; Στην αγορά υπάρχουν χιλιάδες αφρόλουτρα να χρησιμοποιήσεις, αλλά συγκεντρώσαμε μερικά που χάρη στο άρωμα και τις ιδιότητές τους θα σου προσφέρουν μία αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης.

Ένα ντους ή ένα αφρόλουτρο στη μπανιέρα σου μπορεί να σου χαρίσει την απόλυτη χαλάρωση μετά από μια κουραστική και απαιτητική ημέρα. Πολλές φορές κάνουμε μπάνιο βιαστικά, αλλά κανονικά δε θα έπρεπε να είναι μια τόσο απλή διαδικασία, αλλά στην πραγματικότητα ιεροτελεστία. Αν θες να πετύχεις μια καλή εμπειρία χαλάρωσης και ηρεμίας ενώ κάνεις μπάνιο, περιποιήσου και φρόντισε το σώμα σου, επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν που θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς και να αποβάλεις την κούραση της ημέρας.

Αφρόλουτρο Apivita Caring Lavender 

Η Apivita ξεχωρίζει συχνά για την προσοχή που προσφέρει στο δέρμα. Το αφρόλουτρό της προσφέρει ενυδάτωση, απαλό καθαρισμό, σέβεται το ευαίσθητο και ξηρό δέμα και διατηρεί τη φυσική υγρασία του, χάρη στο ήπιο σύστημα καθαρισμού και τη σαπωναρία. Με ελληνικό εκχύλισμα βιολογικής λεβάντας και καταπραϋντικά συστατικά από ελαιόλαδο, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και άνετη, ενώ το λεπτό του άρωμα χαλαρώνει τη διάθεση.

Αφρόλουτρο Tesori d’Oriente White Musk 

Ένα υπέροχο αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με συστατικά που αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας. Ο απαλός αφρός του θα σου προσφέρει την ηρεμία που ψάχνεις.

Αφρόλουτρο Vitorgan Pharmalead Energy 

Πρόκειται για ένα αφρόλουτρο για καθημερινό καθαρισμό, τόνωση και αναζωογόνηση, κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και ευαίσθητη περιοχή. Είναι ένα απαλό αφρόλουτρο για πρόσωπο και σώμα με ήπια αντισηπτική δράση, ειδικά μελετημένο για τον καθημερινό βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Ενυδατώνει σε βάθος, αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και παράλληλα παρέχει αντιφλογιστική και επουλωτική δράση. Η αλόη καταπραΰνει και προστατεύει από ερεθισμούς, χαρίζοντας υγιή και λαμπερή όψη στην ερεθισμένη επιδερμίδα. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού απομακρύνει βακτήρια και δυσάρεστες οσμές ενώ ταυτόχρονα τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Επιπλέον, το εκχύλισμα χαμομηλιού παρέχει μαλακτικές, καταπραϋντικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Αφρόλουτρο Caudalie The Des Vignes σε Gel 

Το αφρόλουτρο της Caudalie είναι απαλό, κατάλληλο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες που χαρίζει απαλότητα και φρεσκάδα. Εμπλουτισμένο με αλόη, σέβεται το φυσιολογικό pH της επιδερμίδας ενώ το αισθησιακό του άρωμα αποτελεί ένα συνδυασμό λευκού μόσχου, ανθέων νερολί και πιπερόριζας.

Αφρόλουτρο Intermed Luxurious 2 in 1 Moisturising Pink Orchid 

Το Luxurious Body Wash and Moisturizing Cream 2 in 1, συνδυάζει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες ενός καθαριστικού σώματος με εκείνες που προσφέρει μία πλήρης ενυδατική κρέμα. Ο πλούσιος και κρεμώδης αφρός του εξαγνίζει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα φροντίζει για την αποτελεσματική της ενυδάτωση. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του εξοστρακίζει από το δέρμα όλες τις τοξίνες και τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς που το ταλαιπωρούν ενώ παράλληλα το βοηθάει να παγιδεύσει την τόσο πολύτιμη γι’ αυτό υγρασία, προσφέροντας υψηλή ενυδάτωση και προστασία.

Η περιποίηση του σώματος δεν είναι μια απλή υπόθεση και πέρα από το σωστό αφρόλουτρο, μην αμελείς να ολοκληρώνεις τη ρουτίνα φροντίδας με μια καλή ενυδατική κρέμα, κάποιο λάδι πολλαπλής χρήσης ή ένα σετ περιποίησης με όσα μπορεί να χρειάζεσαι. Βρες στο SHOPFLIX.gr τα προϊόντα που θα αναβαθμίσουν την περιποίησή σου, ανάμεσα σε μια ατελείωτη ποικιλία προϊόντων για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Και μην ξεχνάς πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024