Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να αναβαθμίσετε το κτίριο σας ενεργειακά και αισθητικά

Πώς να αναβαθμίσετε το κτίριο σας ενεργειακά και αισθητικά

Επενδύοντας σε μία ολοκληρωμένη κτιριακή αναβάθμιση με την επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας, συμβάλλετε μεν ενεργά στην προστασία του πλανήτη, και διασφαλίζετε δε τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης με σημαντικά μειωμένα λειτουργικά έξοδα.

Η κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με την ενεργειακή κρίση και το ιδιαίτερα ενεργοβόρο κτιριακό απόθεμα στη χώρα μας, έχουν φέρει ακόμα πιο επιτακτικά στο προσκήνιο την ανάγκη για ολοκληρωμένη ενεργειακή αναβάθμιση παλαιών κατασκευών, αλλά και την κατασκευή νέων κτιρίων με μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα. Εάν αναζητάτε τον τρόπο να μειώσετε τα έξοδα από την κατανάλωση ενέργειας στον νέο σας χώρο, αλλά ταυτόχρονα σκέφτεστε και την ολική ανακαίνιση του κτιρίου σας εξωτερικά, η ISOMAT σας έχει τη λύση!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Βασική εργασία για πλήρη κτιριακή θωράκιση, εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60%, μειωμένα πάγια έξοδα και ολική ανακαίνιση του κτιριακού κελύφους, αποτελεί η εξωτερική θερμομόνωση και η ISOMAT, ως η μόνη ελληνική εταιρεία με εμπειρία 20 χρόνων στην εξωτερική θερμομόνωση, έχει αναπτύξει πέντε διαφορετικά πιστοποιημένα συστήματα ISOMAT THERMOSYSTEM, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Επιλέξτε τα ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM για υφιστάμενες ή νέες κατασκευές και απολαύστε τα πολλαπλά οφέλη, όπως:

  • Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% και σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων από τη μειωμένη χρήση θέρμανσης το χειμώνα και κλιματισμού το καλοκαίρι
  • Θερμική άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου
  • Υγιεινή ατμόσφαιρα που επιτυγχάνεται μέσω της υδαταπωθητικότητας και της υδρατμοπερατότητας που προσφέρουν τα συστήματα, με συνέπεια να αποφεύγεται ο εγκλωβισμός υγρασίας και η δημιουργία μούχλας
  • Σημαντική αύξηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου
  • Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή από εξειδικευμένα συνεργεία
  • Προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της μείωσης των βλαβερών ρύπων που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα από τη θέρμανση και την ψύξη

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Σε συνδυασμό και με το κριτήριο της υψηλής ενεργειακής κλάσης στα κτίρια, που προσεχώς αναμένεται να αποτελεί προαπαιτούμενο στις συναλλαγές ακινήτων, οι εργασίες θερμοπρόσοψης κρίνονται σήμερα απαραίτητες. Αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα τόσο της λειτουργικής όσο και της αισθητικής αναβάθμισης, η ISOMAT πρωτοπορεί και πάλι παρέχοντας τη δυνατότητα εφαρμογής σκούρων αποχρώσεων στην εξωτερική τοιχοποιία – οι οποίες είναι μεγάλη αρχιτεκτονική τάση – χωρίς να επηρεάζονται οι ιδιότητες των συστημάτων θερμομόνωσης. Η ISOMAT κατάφερε να επανασχεδιάσει 30 σκούρες αποχρώσεις με την καινοτόμο τεχνολογία COOL TECHNOLOGY και οι νέες αυτές COOL σκούρες αποχρώσεις, που βρίσκονται στο πίσω μέρος της βεντάλιας κτιριακών όψεων FACADE της ISOMAT, ανακλούν σε μεγάλο ποσοστό την ηλιακή ακτινοβολία και έτσι δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών στις εξωτερικές επιφάνειες ενός κτιρίου το καλοκαίρι, ενώ αναπτύσσονται με ανόργανες χρωστικές, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτες σε βάθος χρόνου!

Όλα τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις σχετικές ευρωπαϊκές οδηγίες και η εφαρμογή τους από προτεινόμενα συνεργεία από την ISOMAT σας προσφέρει τη δυνατότητα παροχής 10ετούς εγγύησης, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων που τα απαρτίζουν και ότι ο συνδυασμός αυτών επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ

Πέρα από την εξωτερική θερμομόνωση, η χρήση ολοκληρωμένων συστημάτων κορυφαίας ποιότητας στη στεγανοποίηση της ταράτσας συμβάλλει σημαντικά στην πλήρη θωράκιση των κατασκευών. Απαραίτητη είναι η εφαρμογή υλικών υψηλών προδιαγραφών, όπως το 100% πολυουρεθανικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό ταρατσών, ISOFLEX-PU 500, από την ISOMAT, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτη στεγανοποίηση, διάρκεια στον χρόνο και αντοχή στην ακτινοβολία UV, τις καιρικές επιδράσεις και τα λιμνάζοντα νερά, με 25 χρόνια προσδοκώμενη διάρκεια ζωής. Παράλληλα, η προστατευτική πολυουρεθανική επίστρωση, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία, TOPCOAT-PU 720, εξασφαλίζει τις μηχανικές αντοχές για την πλήρη βατότητα και χρήση της ταράτσας, για εσάς που θέλετε να την απολαμβάνετε, ενώ μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα με το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα. Για το next step στη στεγανοποίηση που αναβαθμίζει αισθητικά τα κτίρια και εξασφαλίζει ταυτόχρονα το ιδανικό περιβάλλον για πλήθος δραστηριοτήτων, η ISOMAT έχει αναπτύξει τα ολοκληρωμένα συστήματα φυτεμένων δωμάτων. Η εφαρμογή τόσο των φυτεμένων δωμάτων όσο και των λευκών στεγανωτικών υψηλής ανακλαστικότητας συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα στον περιορισμό του φαινομένου της αστικής θερμονησίδας, με τα οφέλη των τελευταίων ορόφων να ενισχύονται από τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες.

Επενδύοντας σε μία ολοκληρωμένη κτιριακή αναβάθμιση με την επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας, συμβάλλετε μεν ενεργά στην προστασία του πλανήτη, και διασφαλίζετε δε τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης με σημαντικά μειωμένα λειτουργικά έξοδα.

Μάθετε περισσότερα για την ανακαίνιση του χώρου σας εδώ

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024