Η Visa είναι παγκοσμίως γνωστή, έχοντας μία μακρά πορεία που ξεκινάει το 1958 ως BankAmericard για να μετονομαστεί το 1976 σε αυτό που όλοι, ανεξαρτήτου γλώσσας, προφέρουμε: Visa. Σήμερα, τη συναντάμε σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές με χρήση τόσο της γνωστής σε όλους κάρτας, αλλά και της ψηφιακής μορφής της μέσω ηλεκτρονικών συσκευών (κινητά, φορητοί υπολογιστές, tablets κα).

Αυτό που κατάφερε η Visa όλα αυτά τα χρόνια είναι να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι συναλλάσσονται. Πλέον, όλες οι καταναλωτικές ανάγκες γίνονται άμεσα, εύκολα και το κυριότερο με ασφάλεια. Σκεφτείτε ότι πέρσι πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 276 δισεκατομμύρια συναλλαγές παγκοσμίως. Ο κόσμος πράγματι δείχνει να έχει γίνει μια μεγάλη γειτονιά και αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς αυτό το καινοτόμο, αξιόπιστο και ασφαλές δίκτυο ψηφιακών πληρωμών που μετράει περισσότερες από 4,3 δισεκατομμύρια κάρτες που συνδέουν τους ανθρώπους καθημερινά.

Τόσο όλοι μας, οι καταναλωτές, όσο και οι επιχειρήσεις, ο δημόσιος φορέας και οι οικονομίες των κρατών αναπτύσσονται με τον αυτοματισμό που προσφέρει, οδηγώντας σε ένα καλύτερο αύριο. Αυτή η πιο εύκολη καθημερινότητα, ξεπερνάει αλλοτινά προβλήματα και εξοικονομεί κόπο και χρόνο για όλους μας.

Και εδώ έρχονται τα ευχάριστα νέα για εμάς τους καταναλωτές.

Μέχρι 31 Μαΐου κάθε συναλλαγή που θα κάνουμε με Visa μας κρύβει μία έκπληξη. Ανεξάρτητα από το ποσό και για οποιαδήποτε αγορά που θα πραγματοποιήσουμε, ο κάθε ένας μας μπορεί να είναι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει έως και 1.000€!

Χωρίς να κάνουμε το οτιδήποτε επιπλέον, απλά επιλέγοντας τη Visa για τις συναλλαγές μας, αυτό το ποσό μπορεί να γίνει δικό μας. Για σκεφτείτε ο καφές που θα κεράσουμε το συνάδελφο… να μας κεράσει 1.000€! Γιατί αν όλα αυτά που έρχονται, συναυλίες, ανοιξιάτικες βόλτες στο κέντρο, ανανέωση γκαρνταρόμπας, μας ενισχύσουν την κάρτα με αυτό το ποσό, τότε σίγουρα το καλοκαίρι θα μπει με τον καλύτερο τρόπο και με πολλά χαμόγελα.  Για αυτό, συνεχίζουμε τις αγορές γρήγορα και με ασφάλεια ώστε να είμαστε ένας από τους 1.520 τυχερούς. Οι πιθανότητες δείχνουν πολλές λοιπόν.

Περισσότερα θα βρείτε στο www.visa.gr