Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον π. Θωμά Συνοδινό - Η ξενάγηση στη Μητρόπολη Αθηνών

Η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον π. Θωμά Συνοδινό – Η ξενάγηση στη Μητρόπολη Αθηνών

Η αναπάντεχη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη με τον πατέρα Θωμά Συνοδινό. Η ξενάγηση στη Μητρόπολη των Αθηνών και η συζήτησή τους

Μια αναπάντεχη συνάντηση με τον πατέρα Θωμά Συνοδινό στον μητροπολιτικό ναό των Αθηνών είχε το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης περπατούσε με συνεργάτες του επί της οδού Μητροπόλεως. Στη συνέχεια, ενώ πραγματοποίησε μια στάση στην ομώνυμη πλατεία και συνομιλούσε με πολίτες, εξήλθε από τον μητροπολιτικό ναό των Αθηνών ο πατέρας Θωμάς Συνοδινός.

Η πρόσκληση του πατέρα Θωμά Συνοδινού

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού της Αθήνας κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη για να συνομιλήσουν και ακολούθως του πρότεινε να τον ξεναγήσει στη μητρόπολη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποδέχθηκε την πρόταση και έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τα σημαντικά θρησκευτικά κειμήλια που αντίκρισε στη μητρόπολη Αθηνών, με τον προϊστάμενο του μητροπολιτικού ναού να του εξηγεί την ιστορία των αντικειμένων.

Κατά τη συνομιλία τους ο πατέρας Θωμάς Συνοδινός ανέφερε στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στιγμές από τη συνύπαρξή του με τον μακαριστό Χριστόδουλο αλλά και τη νήσο της Αμοργού, όπου επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα, του επισήμανε πως χάρηκε ιδιαιτέρως που επισκέφθηκε το μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας στην Αμοργό, ενώ έκανε αναφέρθηκε στον «εγκάρδιο τρόπο που απευθύνεται στον κόσμο».

Μνεία στον θρησκευτικό τουρισμό έκανε ο Κασσελάκης

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκε στη «μεγάλη σημασία» που πρέπει να δοθεί στον θρησκευτικό τουρισμό στη χώρα ώστε να αναδειχθούν θρησκευτικού είδους μνημεία σε μεγάλα κοινά. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της ξενάγησης του Στέφανου Κασσελάκη ήταν μαζί του και δύο τουρίστες που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο.

Στο τέλος της ξενάγησης, που διήρκεσε περίπου 20 – 30 λεπτά, ο πατέρας Θωμάς Συνοδινός και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης αγκαλιάστηκαν και φωτογραφήθηκαν.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024