Παρά το γεγονός πως η φετινή χρονιά δεν κύλησε ιδανικά για τους Κινγκς, στο Σακραμέντο φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μάικ Μπράουν.

Ο Αμερικανός προπονητής και coach of the year για το 2023 ζήτησε νέο συμβόλαιο και μάλιστα με σημαντικά αυξημένες απολαβές από το σύλλογο της Καλιφόρνια.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ενδέχεται να έχει αντίκτυπο και στην παραμονή (ή μη) του Σάσα Βεζένκοφ στο Σακραμέντο, αφού ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν κατάφερε στην πρώτη του σεζόν να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και όλα δείχνουν πως οι δυο τους δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπράουν τον απέκτησε, αλλά…

Βέβαια θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος ο Μάικ Μπράουν τον έφερε στο Σακραμέντο, καθώς τον παρακολούθησε τόσο εκείνος, όσο και αρκετοί συνεργάτες του όλη την περασμένη σεζόν από κοντά, ώσπου κατάφερε να τον πείσει να μετακομίσει από τον Πειραιά στην Αμερική.

Ο Αμερικανός προπονητής που επέμενε στην απόκτησή του, μετά από ένα σημείο στη σεζόν έδειχνε να μην τον εμπιστεύεται και να μην τον πιστεύει, καθώς ο χρόνος του μέσα στην σεζόν μειωνόταν όλο και περισσότερο σταδιακά.